Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

SCAPA DE CELULITA SI DE KILOGRAMELE IN PLUS! Doar 225 lei in loc de 990 lei pentru 6 Impachetari Anticelulitice + 6 sedinte ElectroHot + 6 sedinte Fast Slim + 3 sedinte micro-dermoabraziune!

225 
Comanda

Valoare

990 Ron

Reducere

77%

Economisesti

765 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
SCAPA DE CELULITA SI DE KILOGRAMELE IN PLUS! Doar
 
Descriere oferta
Pentru a fi sanatoasa, energica si frumoasa in fiecare zi, trebuie sa iti faci timp pentru tine, sa oferi corpului si pielii tale intreaga atentie si ingrijirea de care au nevoie.
MAGIC SLIM este conceput ca fiind centrul ideal de slabire si intretinere corporala, unde vei gasi un mediu placut si un personal calificat gata oricand sa te sfatuiasca si sa te ajute in obtinerea SILUETEI pe care ti-o doresti!
Pachetele de tratamente, procedurile, aparatele de ultima generatie, serviciile de exceptie, toate acestea sunt menite sa iti ofere rezultate optime cu efort minim.
Fii sigura ca DE LA NOI PLECI MAI USOARA!
Echipa Magic Slim

Beneficiile ofertei
Doar 225 lei in loc de 990 lei pentru 6 sedinte ElectrHot (45 min) + 6 sedinte ElectrFast Slim (15 min) + 6 impachetari anticelulitice (40 min) + 3 sedinte de micro-dermoabraziune faciala!

Procedura ElectrHot imbina electrostimularea si impachetarea cu termocuverta in vederea obtineri unui rezultat rapid in procesul de slabire si/sau anticelulitic.
Electrostimularea este procedura sigura si simpla prin care micrcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.
Aceasta stimulare creaza cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.
Impachetarile in termocuvertaduc la arderea rapida a tesutului adipos, rezultatele fiind vizibile imediat. Astfel, prin termosauna se realizeaza accelerare semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Termosauna este un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta mai ales in combinatie cu alte tratamente : impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine.

Cateva dintre aceste efecte sunt:
- eliminarea celulitei
- refacerea elasticitatii pielii
- tonifierea musculaturii
- imbunatatirea circulatiei limfatice
- reglarea circulatiei sangvine
- activarea proceselor metabolice
- remodelarea siluetei
- pierderea in greutate
Termenii ofertei
  • Programarea se face prin apel telefonic intre orele 14.00 - 18.00, dupa expirarea ofertei.
  • Nerespectarea datei si orei programarilor fara reprogramare, duce automat la anularea sedintei respective.
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 10 vouchere, insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active