Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Sanatate din natura! 10 sedinte de salina ce includ 10 ore de ionizare intensiva in salina la doar 79 lei! sare naturala si efecte terapeutice te asteapta la salina center!

79 
Comanda

Valoare

250 Ron

Reducere

68%

Economisesti

171 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Sanatate din natura! 10 sedinte de salina ce inclu
 
Descriere oferta

Sarea este adusa de la Praid si Prahova, trecuta prin laborator unde se elimina  orice tip de impuritati aducand sarea la 99,8% NaCl.

Salina

sau salinoterapia sau speleoterapia sau haloterapia este procedeul prin care persoanele inhaleaza aerosolii salini, cu ajutorul carora sunt tratate diverse afectiuni, in principal afectiunile respiratorii.
Termenul provine din cuvintele: Salina care inseamna exploatare de sare la adancime si Terapie care inseamna tratare/vindecare.

Aerosolii se definesc ca fiind micro-particule, aflate in suspesie intr-un mediu gazos, respectiv atmosfera. Acesti aerosoli pot fi micro-particule solide, lichide sau gazoase.Aceste micro-particule pot ramane in atmosfera intervale de timp cuprinse de la cateva ore pana la durate de ordinul zilelor, saptamanilor sau chiar anilor. Durata de plutire este conditionata de umiditate, temperatura, miscarea aerului, variatiile de presiune, efectele razelor solare, turbiditate, etc. Aceste micro-particule "plutesc" datorita ciocnirii repetate cu moleculele de aer, moleculele de apa din atmosfera, anumitor interactiuni electro-chimice. Particulele mai mari de un micron se depun pe sol, datorita efectului gravitationala.

Actiunea terapeutica a aerosolilor salini dintr-salina mecanica asupra oganismulu:

Prin inhalare

Aflati in atmosfera respirabila, aerosolii salini sunt inhalati in mod natural de catre curant pe ambele cai: nazal si pe gura. Aerosolii salini de dimensiuni cuprinse intre 0,5-0,9 microni, se depun pe caile respiratorii superioare: cavitatea bucala, cavitatile nazale, faringe. Aerosolii de dimensiuni mici, cei cu marimi intre 0,1-0,5 ajung in organele inferioare ale aparatului respirator: laringe, bronhii, bronhiole, alveole pulmonare.

Prin absortia de catre aceste organe, aerosolii salini realizeaza actiunile de dezinfectie, fluidizare a mucoaselor, eliminarea toxinelor, refacerea elasticitatii membranelor celulelor, reducerea PH-ului pe ariile organelor de respiratie, reducerea si gruparea micro-organismelor iritante, etc.

Indicatiile principale pentru folosirea eficienta a salinei mecanice:

- pentru persoanele sanatoase sau aparent sanatoase expunere a organismului la atmosfera salina cca. 30 min/zi pentru obtinerea de rezultate de preventie si mineralizare a organismului, timp de 12 - 18 zile cura, care poate fi repetata ciclic la cca. cateva luni sau ori de cate ori este necesar
- pentru tratarea de raceli usoare (tratament complementar), intre 30 si 60 min/zi, timp de minim 12 zile
- pentru astmatici, depinzand de gradul de manifestare a bolii, 1 ora /zi, timp 24 - 30 zile/cura, cura care poate fi repetata ciclic, cu durata de repaos de cca. 3-6 luni, sau ori de cate ori este nevoie
- pentru diverse boli respiratorii, depinzand de gradul de manifestare a acestora, intre 30 - 60 min/zi, timp de 14 - 24 zile/cura
- in curele preventive, mai ales in perioadele de schimbare a anotimpurilor, cand organismele sunt predispuse la imbolnaviri, intre 30 - 60 min/zi timp de min. 12 zile.
- in curele de remineralizare a organismului, in curele de intretinere, in curele de relaxare, in curele refacere, in curele de preventie, etc. intre 30 - 60 min./zi
- ori de cate ori se doreste min. 30 min./zi

Beneficiile ofertei
 • Voucherul este valabil doar la Salina Center, Bucuresti
 • Voucherul este valabil pana la data de 30.12.2011
 • Este necesara rezervare in prealabil la numarul de telefon 0767.986.330 ,  mentionand ca ati achizitionat voucherul prin MyDeals.
  • Poti comanda mai multe vouchere,pentru tine sau pentru a le face cadou prietenilor.
  • Oferta poate reprezenta un bun tratament pentru persoanele cu afectiuni ale aparatului respirator.
  • Voucherul este valabil pentru singura persoana si include:
   • 10 Sedinte de Salinoterapie;
   • Fiecare sedinta include 1 ora de Ionizare Intensiva in Salina.
  • Printeaza voucherul din contul tau si prezinta-l la Salina Center.
  Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mydeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
   
  Alte oferte active