Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Sanatate de Primavara! 20 de Lei pentru un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de Lei din farmaciile Remedio! 60% Reducere! OFERTA LIMITATA !

20 
Comanda

Valoare

50 Ron

Reducere

60%

Economisesti

30 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Sanatate de Primavara! 20 de Lei pentru un voucher
 

Detalii ofertă


Farmaciile Remedio si Dr.Deals te invita sa profiti de aceasta oferta de primavara. Fie ca vrei sa cumperi pentru tine sau pentru cineva drag tie, ai de unde sa alegi. Suplimente nutritive, produse pentru copii, pentru gravide, cosmetice, dermato-cosmetice, produse de slabit, produse bio, etc. Poti alege orice vrei, fiindca ai o gama larga de produse farmaceutice. Tot la noi vei primi si cel mai bun sfat pentru sanatatea ta. 

Oferta este valabila pentru toate farmaciile Remedio din tara.

Termeni Voucher


  • Un utilizator poate achizitiona mai multe vouchere pe care le poate face cadou. Un voucher nu poate fi folosit decat o singura data si nu se primeste rest daca valoarea achizitionata este mai mica decat valoarea voucherului.
  • Voucherele nu pot fi folosite pentru cumpararea de medicamente (substante active care se prescriu numai pe baza de prescriptie medicala)
  • Voucherul este valabil in perioada 20 aprilie – 20 iunie, in orice farmacie Remedio din tara
  • Detalii despre conditiile promotiei la telefon 021 319 27 22
  • Va rugam sa prezentati voucherul printat in farmaciile Remedio 
  • Oferta are numar limitat de vouchere

 

Detalii firmă


 

 

 

  Cu o prezenta de peste 15 ani pe piata farmaceutica lantul de farmacii Remedio numara 60 locatii in Bucureşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Suceava, Iaşi, Zalău şi Braşov.

Remedio vrea sa ofere clientilor sai un mediu cald, prietenos, familiar dar si profesional. Serviciul de educatie, consiliere si preventie este oferit de catre personalul din farmacii cu pasiune, creativitate, integritate si respect. Oferim, pentru prima data in Romania, servicii speciale pentru mamici si bebelusi - Coltul de sarcina cu produse unice pe piata romaneasca - cat si servicii destinate preventiei, in care sunt incluse remediile naturiste pentru scaderea in greutate sau produsele pentru diferite afectiuni - Coltul diabeticului. Avem un sistem de fidelizare puternic prin intermediul cardului de fidelitate Remedio si suntem mai aproape de pacienti prin diferite campanii promotionale atractive.

Puteti gasi mai multe detalii despre locatiile,  produsele, campaniile, promotiile noastre pe site-ul  www.remedio.ro si in revista Remedio.

 

 

 
Alte oferte active