Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Reducere dupa reducere! 50 lei in loc de 150 lei pentru un abonament de o luna (8 ore ) la cursuri de dans ! Vals, tango, quick step, jive, salsa, samba, cha cha cha, rumba, bachata si merengue!

50 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

67%

Economisesti

100 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Reducere dupa reducere! 50 lei in loc de 150 lei p
 

Detalii oferta

Un intreg set de investigatii ginecologice la doar 130 ron, efectuat la CM Pop de Basesti (zona Foisorului de Foc)

Bine ati venit la Centrul Medical „Pop de Baseşti”! Suntem unitate de asistenţa medicala privata care ofera servicii de asistenţa medicala completa la standarde calitativ superioare. Oferim servicii de asistenţa medicala primara şi de specialitate.
Misiunea noastra este sa contribuim benefic la starea de bine a populaţiei, raspunzand prompt oricarei solicitari.

ECHIPA MEDICALA

Centrul Medical „Pop de Baseşti” pune la dispoziţia clienţilor echipa medicala competenta şi profesionalista, care creaza noua viziune asupra relaţiei medic-pacient, care are la baza increderea reciproca şi liberul consimţamant. Pentru indeplinirea acestui deziderat am recurs la selecţia riguroasa a resurselor umane şi la formarea profesionala continua.

De la primul pas facut in centrul nostru medical şi pana la ieşire veţi intalni un personal competent, cu un comportament atent, care trateaza cu consideraţie problemele dvs.

Asistenţa medicala primara

Asistenţa medicala primara este asigurata de medici de medicina generala pentru adulti şi pentru copii. Aceşti medici vor coordona toate aspectele legate de sanatatea clientului nostru. Medicul generalist trateaza in ansamblu, evalueaza şi monitorizeaza permanent starea de sanatate a fiecarui client ce apeleaza la serviciile nostre.

Asistenţa medicala de specialitate

Asisteţa medicala de specialitate este asigurata de medici specialişti sau medici primari in urmatoarele specialitaţi medicale:

Medicina interna:

Alergologie si imunologie clinica:

Medicina generala - pediatrie:

Pediatrie

Chirurgie

Endocrinologie

ORL

Obstetrica - Ginecologie

Ortopedie si traumatologie

Medicina muncii

Laborator

Ecografie

Oferta

- Consult ginecologic
- Examen Colposcopic
- Testul Babes Papanicolau
- Secretie vaginala
- Consult seinologic

Condiţii

  • poti achizitiona oricate cupoane, insa poti folosi doar unul, iar restul le poti face cadou
  • utilizarea cupoanelor se face pe baza de programare
  • programarile se fac la nr : 021 253.13.94
  • va puteti programa si pe e-mail la adresa: contact@cmpopdebasesti.ro
  • cupoanele sunt valabile in intervalul 22 apr – 30 iunie 2011
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.g2b.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari

Suntem scoala de dans sportiv, ce are locatia intr-un spatiu nou, modern, cu toate facilitatile necesare desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii.

Instructorii nostri sunt campioni nationali si consideram ca sunt excelent pregatiti profesional pentru a va invata cat mai repede si corect pasii de baza si coregrafiile fiecarui stil de dans in parte.

Dintre stilurile de dans pe care le veti invata enumeram: vals lent, vals vienez, tango, tangargentinian, quick step, jive, salsa, samba, rumba, cha cha cha, merengue si bachata.

Durata cursurilor de dans nu este limitata, cursurile se vor desfasura atata timp cat grupa are elevi doritori sa invete mai mult.

Abonamentul include 8 ore de dans, program marti si joi, ora 12:15 (2 ore de curs)

Tipurile de dans ce pot fi invatate sunt: vals lent, vals vienez, tango, tangargentinian, quick step, jive, salsa, samba, cha cha cha, rumba, bachata si merengue!

Program lectii grupa noua: sambata, ora 12:15

 
Google Map
 
Alte oferte active