Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Rafting cu outdoor experience! 738 ron in loc de 1.476 ron pentru 2 ore si 30 minute de rafting pe raul buzau sau jiu + tir cu arcul. oferta este creata pentru un grup de 6 persoane. platesti doar 123 ron /persoana pentru adrenalina maxima.

738 
Comanda

Valoare

1.476 Ron

Reducere

50%

Economisesti

738 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Rafting cu outdoor experience! 738 ron in loc de 1
 
Descriere oferta
Fiecare are lista cu “De facut in timpul unei vieti!” si cu totii ne dorim sa avem curajul sa le facem si oportunitatea. Daca in lista ta este notat “rafting pe cele mai tumultoase rauri cu putinta”, e-redus iti ofera aceasta posibilitate: 738 RON in loc de 1.476 RON pentru 2 ore si 30 minute de rafting pe raul Buzau sau Jiu + tir cu arcul. Asa ceva sigur nu ai mai facut! Oferta este creata pentru un grup de 6 persoane. Platesti doar 123 RON/persoana pentru ADRENALINA MAXIMA cu OUTDOOR EXPERIENCE.

Strangeti prietenii pentru aventura verii! O tura de rafting pentru 6 persoane plina de adrenalina pe apele involburate ale Jiului sau a Buzaului alaturi de ghizi experimentati din echipa Outdoor Experience, folosind echipamente de calitate, pentru siguranta maxima.

Jiul ofera conditii foarte bune pentru rafting cu barca mare aproape tot anul. Este cunoscut ca unul dintre cele mai antrenante rauri din tara, fiind favoritul multor dintre clientii Outdoor Experience. Daca cautati adrenalina din plin, va recomandam Jiul! Traseul de rafting de pe Buzau este ideal pentru raftingul cu barci mari. Valuri uriase, praguri si valea larga a raului va asigura amintiri de neuitat despre zona. Ca sa va simtiti ca adevarati super-eroi pierduti prin jungla, puteti sa va testati calitatile de arcas intr-sedinta de tir cu arcul, inainte sau dupa traseul de rafting.

Outdoor Experience a fost infiintat in 2001 de un grup de prieteni care si-au propus sa vasleasca Romania in lung si-n lat, iar dupa ce au primit mai multe cereri pentru organizarea unor excursii “extreme”, echipa a hotarat sa le ofere publicului larg posibilitatea de a trai experienta unica pe valurile involburate a raurilor.

Grad de dificultate traseu rafting: ww1-3, usor-avansat, nu necesita experienta in domeniu.

Traseu Jiu: intre localitatile Petrosani si Bumbesti Jiu pe lungime de 13 km. Timp de parcurgere 2-3 ore.

Traseu Buzau: intre localitatile Nehoiu si Valea Lupului pe lungime de 14 km. Timp de parcurgere 2-3 ore.

Pretul include: echipament profesional de rafting (barci, pagai, veste de salvare, casti de protectie, costum si incaltari neopren), echipament pentru tir cu arcul, instructaj, serviciul ghizilor in timpul activitatilor.

Activitatile sunt coordonate de ghizi experiementati in conditii de protectie si siguranta. Astfel pot participa persoane de orice varsta, indiferent de conditia fizica si experienta in domeniu.

Avantaje

 • Adrenalina maxima - tura de 2-3 ore pe ape involburate;
 • Poti alege una din cele 2 locatii propuse - raul Jiu sau Buzau;
 • Activitatile sunt coordonate de ghizi experimentati in conditii de protectie si siguranta;
 • Pot  participa persoane de orice varsta, indiferent de conditia fizica si experienta in domeniu;
 • Pretul include: echipament profesional de rafting (barci, pagai, veste de salvare, casti de protectie, costum si incaltari neopren), echipament pentru tir cu arcul, instructaj, serviciul ghizilor in timpul activitatilor.

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada: 03.06.2011 - 15.10.2011;
 • Se fac rezervari in prealabil cu saptamana la numerele de telefon: 0747.835.624, 0745.397.557;
 • Numar limitat de cupoane: 30;
 • O persoana poate cumpara mai multe cupoane;
 • Limita de 1 cupon/persoana/vizita;
 • Cupoanele sunt transmisibile;
 • Nu se cumuleaza cu alte oferte;
 • Citeste Intrebari Frecvente
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul e-redus.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active