Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Program nutritional personalizat la Med Consult&Care! 119 RON in loc de 400 RON pentru un program de nutritie complet: consultatie nutritionist + evaluare medic + initiere in gastronomie + program persoanlizat de nutritie.

119 
Comanda

Valoare

400 Ron

Reducere

70%

Economisesti

281 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Program nutritional personalizat la Med Consult&Ca
 

Avantaje

 • Dieta este stabilita de un medic nutritionist in urma unei consultatii si analize amanuntite;
 • O echipa profesionista de medici nutritionisti;
 • Un program de nutritie personalizat, echilibrat care stabileste cantitatea, proportia si combinatia optima a alimentelor care alcatuiesc meniul tau zilnic;
 • Sedinta de initiere in gastronomie pentru a invata cum sa prepari alimente pentru o dieta sanatoasa.

 

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada: 01.04.2011 - 01.07.2011;
 • Pachetul contine 4 sedinte:constultatie nutritionist + evaluare medic + initiere in gastronomie + program persoanlizat;
 •  Se pot achizitiona maxim 5 cupoane per persoana;
 • Limita 1 cupon/persoana, restul se pot face cadou;
 • Necesita programare in prealabil;
 • Programare la numarul de telefon: 0311.054.907 sau email: info@luanasahian.ro;
 • Citeste Intrebari Frecvente pentru detalii cum functioneaza.

 

Indiferent ca doresti sa slabesti sau doar sa te mentii si sa incepi un mod de viata sanatos, incepe cu mancare! “Esti ceea ce mananci” spune o veche filozofie Indiana. Fii sanatos si atinge potentialul tau maxim prin crearea unei diete personalizate si sanatoase cu noua oferta e-redus: 119 RON in loc de 400 RON pentru un pachet de nutritie complet : consultatie nutritionist + evaluare medic + initiere in gastronomie + program persoanlizat de nutritie la Med Consult & Care.

Initial medicii nutritionisti de la Med Consult & Care vor realiza o consultatie nutritionista complexa care va include o serie de analize necesare pentru a determina profilul metabolic incluzand: masurare si cantarire IMC, calculi parametri specifici, interpretare analize medicale, examen obiectiv, anamneza generala si anamneza nutritionala, evaluarea starii de nutritie si recomandari generale pentru un mod de viata sanatos.

Pe baza rezultatelor, medicul nutritionist va realiza o evaluare medicala si o analiza a preferintelor alimentare, in urma carora va face recomandari personalizate pentru un mod de alimentatie sanatos sau pentru afectiunile existente.

Zilnic trebuie sa ai un aport suficient de calorii pentru ca organismul tau sau primeasca nutrientii de care are nevoie. Cantitatea de nutrienti necesari difera in functie de un numar de factori, de aceea medicii nutritionisti de la Med Consult & Care vor crea un program personalizat de nutritie in functie de tipul metabolic, preferintele culinare, program de lucru si alti factori determinanti al modului tau de viata. Pentru a pune in aplicatie tot ce ai invatat despre nutritive si sa fii capabil/a sa duci o viata sanatoasa, trebuie sa inveti cum sa gatesti sanatos. Astfel Med Consult & Care iti ofera o sedinta de initiere in gastronomie unde vei primi recomandari pentru prepararea dietetica a alimentelor.

 
Alte oferte active