Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Poţi arăta bine şi te poţi simţi şi mai bine ! Doar 60 ron pentru un flacon TONALIN CLA de la SmartLiving. Bonus 20% reducere la restul produselor cumpărate de pe smart-living.ro !

60 
Comanda

Valoare

124 Ron

Reducere

52%

Economisesti

64 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Poţi arăta bine şi te poţi simţi şi mai bine
 


Poţi arăta bine şi te poţi simţi şi mai bine ! Doar 60 ron pentru un flacon TONALIN CLA (Acid Linoleic Conjugat cu cea mai înaltă puritate de pe piaţă) de la SmartLiving

TONALIN® CLA

Zeci de ani de studii asupra acidului linoleic conjugat au indicat că ingredientul CLA poate schimba structura corpului prin reducerea grăsimii corporale şi prezervarea masei musculare, ajutând astfel orgasnimul sa slabeasca in conditiile păstrării masei musculare normale si astfel dând organismului sansa de a arata mai bine si de a fi mai sanatos.

TONALIN® CLA este obtinut din uleiul de şofrănaş (safflower); CLA inhibita lipasa lipoproteinica , care este o enzima responsabila cu preluarea grasimii din singe.In conditii normale, atunci cind grasimea este preluata si descompusa, se va depune in mod automat in organism.Prin inhibarea acestei enzime, TONALIN® CLA va ajuta sa reduca cantitatea de grasime care se descompune si astfel grasimea care se depune in corp si se inmagazineaza va fi reduse in aceaiasi masura.

Printr-o combinatie de excercitiu si dieta TONALIN® CLA te va ajuta sa pierzi din grasimea corporala si iti vei pastra in continuare silueta.

Care este diferenta intre Tonalin® si alte produse continind CLA (Clarinol) ?

Cea mai pura forma de acid Linoleic conjucat Este obtinut din uleiul de sofranas (safflower); CLA inhibita lipasa lipoproteinica, care este o enzima responsabila cu preluarea grasimii din singe. In conditii normale, atunci cind grasimea este preluata si descompusa, se va depune in mod automat in organism.
Prin inhibarea acestei enzime, TONALIN® CLA va ajuta sa reduca cantitatea de grasime care se descompune si astfel grasimea care se depune in corp si se inmagazineaza va fi reduse in aceaiasi masura.
Poti arata bine si te poti simti si mai bine !

TONALIN® CLA, este marca inregistrata de catre firma Cognis Nutrition & Health din USA si este brandul de CLA (Acid Linoleic Conjugat) cel mai vindut in lume.

In plus TONALIN® CLA contine cel mai mult acid linoleic conjugat, pina la 85% !

Atunci cind vrei Acid Linoleic Conjugat CLA va trebui sa ceri TONALIN® CLA !

 • TONALIN® CLA Cea mai inalta si pura forma de CLA !
 • Numarul 1 in toate lumea fata de orice alt brand de CLA disponibil !
 • Cea mai buna calitate de CLA disponibila in lume!
 • Produsul pentru care s-au facut cele mai multe studii clinice din lume !


Citeşte mai multe aici despre studiile clinice efectuate.

Contraindicaţii:
A nu se administra femeilor însarcinate şi celor care alăptează.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Cum foloseşti voucherele:
 • Voucherele sunt valabile până la data de 31 mai 2011
 • Se poate folosi un singur voucher la o comandă
 • Cu un voucher cumparat beneficiati de pretul de 0 lei la o bucată flacon TONALIN CLA si 20% reducere. Reducerea de 20% se aplică doar în cazul unei comenzi mai mari de 150 ron
 • Coastul transportului nu este acoperit de aceste reduceri
 • Aceasta reducere nu se cumulează cu alte reduceri
 • După încheirea promoţiei intraţi în cont la lista voucherelor, tipăriţi voucherul şi intraţi pe siteul www.smart-living.ro pentru a comanda produsele dorite ;
 • La finalizarea unei comenzi de pe www.smart-living.ro introduceti codul din partea de sus a voucherului in campul "Cupon Reducere" pentru a vi se calcula preturile promotionale la produsele primite. Introdu de asemnea in campul "observatii comanda" codul din partea de jos a voucherului.

Termeni şi condiţii

 • Voucherele sunt valabile până la data de 31 mai 2011
 • Se poate folosi un singur voucher la o comandă
 • Cu un voucher cumparat beneficiati de pretul de 0 lei la o bucată flacon TONALIN CLA si 20% reducere la restul produselor din comandă
 • Poţi cumpăra maxim 5 vouchere pe care le poţi folosi sau face cadou.

Caracteristici ofertă

TONALIN®, Acid Linoleic Conjugat cu cea mai înaltă puritate de pe piaţă, te va ajuta să slăbeşti şi să îţi înbunătăţeşti stilul de viaţă sănătos, în trei moduri:

 • Prin reducerea cantităţii de grasime corporală pe care organismul îl depozitează;
 • Prin menţinerea unui ţesut muscular care la rândul lui va ajuta arderea grasimilor în exces;
 • Poate impiedica celulele de grasime de a se reumple cu grasimi, asigurându-ti o silueta sanatosa.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reducerimaxime.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active