Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Platesti 250 ron in loc de 840 ron si beneficiezi de efecte decorative cu 70% discount, pe un perete , in limita a 10 m2

250 
Comanda

Valoare

840 Ron

Reducere

70%

Economisesti

590 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Platesti 250 ron in loc de 840 ron si beneficiezi
 

Detalii ofertă

Platesti 250 ron in loc de 840 ron si beneficiezi de efecte decorative cu 70% discount, pe un perete , in limita a 10 m2.

 

De multe ori viata noastra nu este atat de colorata cum ne-am dori, dar in acelasi timp nici nu incercam sa experimentam  din frica de a pierde armonia sau de a cadea in extreme. Ne multumim cu tot ce este clasic, obisnuit si banal pentru a nu iesi din tiparele standart. Acelasi lucru il facem si cu interiorul in care petrecem cel mai mult timp - cel pe care il numim “acasa”.

Prinde curaj, experimenteaza cu toate culorile ce iti plac si transforma-ti locuinta intr-un spatiu care te reprezinta .

 

Echipa de paint designeri ofera consultatii cu privire la acordurile cromatice si de textura, pentru a-ti darui pereti care te vor reprezenta de la structura de rezistenta, pana la tencuiala.  La crearea ambiantei pe care ti-o doresti in casa ta, echipa se va juca cu culori, contraste, forme, modele, dinamism, luand in considerare toate elementele care alcatuiesc interiorul locuintei tale: mobilier, perdele, accesorii, parchet, domeniul tau de acitivitate.

Cand te hotarasti ca doresti sa iti tranformi casa potrivit caracterului tau si stilului tau de viata, contacteaza echipa de paint designeri si acestia vin la tine acasa. Nu trebuie sa strangi mobila, sa acoperi parchetul, sau sa-ti pui lucrurile in  cutii. Echipa de paint designeri lucreaza intr-un mod profesionsit si nu fac mizerie! Ei de fapt se lauda ca sunt in stare sa lucreze chiar si la camasa si cravata!

 

Timpul de executie al unei lucrari este de 2-4 h, in functie de dimensiunea peretului.  

 

AVANTAJE:

- Echipa serioasa, creativa, profesionista si cu experienta

- Consultanta cu privire la efecte si culori;

- Mod de lucru profesionsit, prompt si curat;

- Incepe curatenia de primavara si adauga culoare in casa ta!

- Trebuie doar sa suni si paint-designerul vine la tine acasa

- Cel mai important : nu trebuie sa strangi mobila, sa acoperi parchetul, sau sa-ti pui lucrurile in cutii ! NOI NU FACEM MIZERIE!

- Durata executiei : maxim 3h pentru un perete de 10mp

Oferta

Paint design - locul unde designul interior se intalneste cu arta : culori, contraste,forme, modele, dinamism ; totul in functie de mobilier, perdele, accesorii, parchet, domeniul de activitate

In oferta sunt incluse:
- Consultanta
- Materiale
- Manopera

Condiţii

  • poti achizitiona oricate cupoane
  • utilizarea cupoanelor se face pe baza de programare telefonica la numarul : 0744 868 223 
  • programarile se fac dupa inchiderea ofertei si obtinerea cuponului
  • persoana de contact : Deniss Popa
  • cuponul este valabil 1 luna de la finalizarea ofertei
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.g2b.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active