Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Platesti 10 Lei pentru un voucher de 200 de Lei pentru orice Suplimente Nutritive comandate de pe site-ul www.smart-living.ro (comanda minima este 400 lei)

10 
Comanda

Valoare

200 Ron

Reducere

95%

Economisesti

190 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Platesti 10 Lei pentru un voucher de 200 de Lei pe
 

Descriere oferta

Este binecunoscut efectul nu intotdeuna pozitiv al medicamentelor de sinteza si este dovedit ca de multe ori efectele secundare ale acestora depasesc, din nefericire, efectul lor pozitiv. Acum ai ocazia sa achizitionezi o serie de produse naturiste benefice pentru organismul tau la pret promotional.

Platesti 10 lei pentru un voucher de 200 lei pentru o comanda minima de 400 de lei pentru medicamente bazate pe exracte naturale care formeaza baza tratamentelor alternatine a unor categorii de boli sau in prevenirea altora.

Live Well Products SRL este o companie cu capital 100 % indigen, care isi propune sa aduca consumatorilor din Romania cele mai bune suplimente naturale care exista astazi in lume.

Dar nu orice extract natural este benefic si nu toate extractele naturale sunt “nascute” egale intre ele, vis a vis de eficienta, in principal, sau pret, in special. Live Well Products SRL aduce pe piata romaneasca  a suplimentelor doar produse patentate sau marca inregistrata, pentru ale caror ingrediente s-au facut studii clinice numeroase care sa dovedeasca eficienta lor.

Toate aceste produse sunt fabricate dupa cele mai stringente norme GMP(Good manufacturing Practices) in USA  sau tari europene cu traditie in domeniu farmaceutic.

Intra pe site-ul  www.smart-living.ro si studiaza oferta medicamentelor care sunt menita sa iti trateze afectiunile de care suferi, fara a avea efecte adverse. Nu-ti ramane decat sa cumperi voucherul in valoare de 10 lei si sa primesti o reducere de 200 lei pentru orice comanda mai mare de 400 lei.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active