Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

PENTRU EA - 60% pentru pachet complet de frumusete doar la salonul VIP Marian Cotoi. Doar 40 Lei in loc de 100 Lei pentru spalat + masaj capilar + tuns + coafat + manichiura + pedichiura. Bonus - 50% reducere vopsit.

40 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

60%

Economisesti

60 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
PENTRU EA - 60% pentru pachet complet de frumusete
 

Termeni si conditii voucher

 

* Serviciile sunt realizare de echipa lui Marian Cotoi; 
* Dupa ce obtii voucherul, il poti folosi in urmatoarele 60 zile; 
* Acelasi utilizator poate achizitiona mai multe vouchere, insa poate folosi doar unul in nume propriu, celelalte se pot face cadou; 
* Rezervarile se fac in prealabil, sunand la: 0728.562.661 / 0744.609.028. 

 

Informatii despre oferta

 

Daca vrei sa fii in trend cu ceea ce se poarta, daca vrei sa iti definesti sau sa iti redefinesti un stil adaptat fizionomiei tale, stilului tau de viata, daca vrei sa ai parte de cele mai bune tratamente si sfaturi referitoare la podoaba capilara, lasa-te in mainile echipei lui Marian Cotoi.

Oferta include:
* Tuns;
* Spalat;
* Masaj capilar;
* Coafat ;
* Manichiura;
* Pedichiura.
Bonus - 50% reducere vopsit.

Marian Cotoi este mesagerul unei viziuni evoluate de coafură creând fascinaţie şi armonie în saloane, podiumuri de prezentare şi show-uri de coafură. Este un artist si un mesager original al frumosului, impunându-se în ultimii ani ca un brand veritabil.

Este absolvent al celebrului Institut de Bioestetica şi Coafură „Pitteurs” – Liege, Belgia (1992 - 1997) precum si a cursurilor de Manangementul Firmei al aceluiasi Institut.


De la revenirea in tara, a fost:
• Ambasador „L’Oreal Professional” România (2002 - 2003),
• Director Artistic „Vitality’s” Romania (2004 – 2007).
iar din 2007 este Director Artistic „Goldwell Romania”.

Marian Cotoi A fost hair-stylistul grupului ANDRE , iar echipa de stylisti şi make-up artişti „Marian Cotoi” a colaborat cu designerii Cătălin Botezatu, Wilhelmina Arz, Agnes Toma, Liliana Ţuroiu Udrea, Cristophe Guillarme, Rianna de Witte.George Hojbotă (colecţia „Fargo”), Dorin Negrău, Mircea Bărbulescu (colecţia „Eternul feminin” a Casei „Barok”). A semnat coafurile multor vedete, ale protagoniştilor videoclipurilor Cristinei Spătar, lui Bogdan Bratu şi al Calendarelor Agenţiei ONE MODELS.

Stilist-ul Marian Cotoi supervizeaza in mod direct echipa si garanteaza rezultate excelente cu un inalt grad de satisfactie al clientului.

Pentru programul de functionare, date de contact si alte detalii despre salonul "Marian Cotoi" vizitati www.mariancotoi.ro

 

 
Alte oferte active