Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Pentru COLESTEROL SI TRIGLICERIDE! Doar 53 RON in loc de 106 RON pentru Red Rice Yeast - statine NATURALE pentru scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Reducere 50% pentru a fi mai sanatos!

53 
Comanda

Valoare

106 Ron

Reducere

50%

Economisesti

53 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Pentru COLESTEROL SI TRIGLICERIDE! Doar 53 RON in
 

Detalii oferta

Pentru COLESTEROL SI TRIGLICERIDE! Doar 53 RON in loc de 106 RON pentru Red Rice Yeast – statine NATURALE pentru scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Reducere 50% pentru a fi mai sanatos!

 

Avantaje

 • Dupa 8 saptamani de tratament, produsul RedYeast scade nivelurile plasmatice ale colesterolului cu 23%,trigliceridele cu 36,5% in timp ce creste colesterolul "bun" HDLcu 19,6%.
 • Ultimul studiu clinicefectuat (vezi David Heber et al.: "Colesterol-lowering effects of aproprietary Chinese red-yeast-rice dietary supplement", JurnalulAmerican de Nutriţie clinica, Vol.. 69, nr.2, 2310236) demonstreaza cadupa 8 saptamani de tratament, produsul Red Yeast scade nivelurile plasmaticeale colesterolului cu 23%, trigliceridele cu 36,5% în timp ce creştecolesterolul "bun" HDL cu 19,6%.
 • Drojdia de orez rosu este un produs naturalcare contine ingredientul active cu numele de monacolin K care controleazaactiunea unei enzime cheie din ficat, responsabila pentru producereacolesterolului. Se obtine prin fermentarea rosie a orezului cu Monascuspurpureus (ciuperca din Asia de est).
 • Orezul rosu fermentat (RYR) creste in citevazone din China unde este folosit traditional ca si condiment si caconservant. A primit acest nume deoarece creste in cimpurile de orez siapoi fermenteaza si devine rosu. Ciuperca este inactivata si apoi mixturaeste transformata intr-pulbere. In mod traditional medicina chinezautilizeaza RYR pentru a crea “inima puternica si un singe sanatos”.
 • RYR este gasit acum in suplimente naturale sieste promovat pentru efectul lui de scadere a colesterolului in tarileoccidentale. RYR contine compusi cunoscuti ca monocoline care inhibasinteza colesterolului de catre ficat.RYR contine de asemeneasteroli,isoflavone si acizi grasi nesaturati,care toate contribuie lascaderea colesterolului. Consumul de RYR ca supliment alimentar in tariledin Asia este de 10-50 mg/zi dar in tarile occidentale este utilizat ca suplimentalimentar in doze de 1-3 grame/zi.
 • Efecte pentru sanatate:scaderea nivelului de colesterol si trigliceride din sange; protectiepentru boli de inima.
 • Mai multe studii medicale au aratat ca RYRpoate sa scada nivelul de colesterol la oameni. Un studiu in particular aaratat ca pacientii care luau RYR pe zi timp de 8 saptamini au avut • scadere a colesterolului total cu pina la 23%, pana la 31% LDL, cu pana la34% trigliceride si crestere a HDL (colesterol bun) pina la 20%.
 • Un alt studiu facut de universitatea demedicina UCLA a concluzionat ca indivizii care au luat RYR pe zi timp de12 saptamini au avut scadere semnificativa a colesterolului total si aLDL-colesterolului precum si a nivelului de trigliceride.
 • Instructiuni de folosire: suplimentalimentar, se ia de 2 ori pe zi, RYR 1200 mg/doza, 45 doze/flacon, 90tablete/flacon.
 • Ingrediente inactive:gelatina, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, faina de orez.
 • Prezentare: 30/60/90 de tablete (e =22,02 g,44,04 g, 66,06 g).
 • Efecte nedorite si contraindicatii: Pastratiflaconul intr-un loc uscat, ferit de lumina si exces de caldura si nu-llasati la indemina copiilor mici. A nu se administra femeilor insarcinatesi celor care alapteaza iar persoanele cu afectiuni ale ficatului trebuiesa consulte un doctor inainte de administrare. Produsul nu este recomandatca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depãsi doza zilnicãrecomandatã. Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, saprevina, sa trateze sau sa vindece vreboala.
 •  

Observatii

 • Produs fabricat in USA by Capsule Works IncUSA si USA si amabalat de catre: Nature’s Value Inc, USA. Importator:Live Well Products SRL, Str Brasov, Ap 84, Bucuresti, Romaniawww.smart-living.ro.
 • Voucherele sunt valabile 1luna de la inchiderea ofertei si nu se pot cumula cu alte oferte existentepe situl www.smart-living.ro
 • Produsele vor fi trimiseprin curier, care este suportat de catre client: 10 lei/comanda.

Ce spun clientii ?

Analize medicale, teoretic data la 6 luni, dar eu nu am mai trecut pragul doctorului de cel putin 2 ani. La insistentele mamei mele, am lasat teburile de la birou de dimineata si am mers sa imi verific starea sanatatii. A stiut ea ce a stiut: din cauza stresului zilnic, alimentatiei necorespunzatoare, dar si a predispozitiei genetice nivelul colesterolului a ajuns aproape de 200. Ingrijorator, tinand cont ca pana acum reusisem sa il tin in frau. Vreau sa evit bolile cardiovasculare si cele cerebrale, de aceea am gasit cea mai potrivita si mai moderna solutie, bineinteles pe Group2Buy: Doar 53 RON in loc de 106 RON pentru 90 de tablete Red Rice Yeast pentru scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Ultimul studiu clinic efectuat demonstreaza ca dupa 8 saptamani, produsul  Red Yeast scade nivelurile plasmatice ale colesterolului cu 23%, trigliceridele cu 36,5% in timp ce creste colesterolul "bun" HDL cu 19,6%. Am trecut deja de primele doua  saptamani de tratament si mi-am facut programare la alt set de analize. Sunt convinsa ca rezultate sa fie mult mai bune, colesterolul revenind la nivelul normal pana la sfarsitul perioadei. Si de aceasta data Group2Buy a gasit cea mai potrivita solutie pentru mine!

Oferta

Red Rice Yeast - supliment alimentar 90 capsule

Condiţii

 • poti achizitiona oricate cupoane, insa poti folosi doar unul, iar restul le poti face cadou
 • utilizarea cupoanelor se face pe baza de comanda telefonica la:
  • Tel: +40 21 413 9826
  • Mobil: +40 727 774 736.
  • sau pe www.smart-living.ro
 • program de lucru: 9:17
 • oferta nu se aplica altor promotii existente pe site-ul www.smart-living.ro
 • cupoanele sunt valabile in intervalul 29 apr – 29 mai 2011
 • CUPOANELE G2B se elibereaza dupa inchiderea ofertei
 • Daca accidental nu le primiti pe e-mail, le puteti printa din contul Dvs. pe www.g2b.ro ( “Comenzile mele” )
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.g2b.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active