Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Pensiune 4****! doar 110 ron in loc de 220 ron pentru cazare 2 persoane in camera dubla + mic dejun. acum 50% reducere la casa cristina 4**** din campulung muscel!

110 
Comanda

Valoare

220 Ron

Reducere

50%

Economisesti

110 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Pensiune 4****! doar 110 ron in loc de 220 ron pen
 

Avantaje

 • Un sejur sa iti incarci bateriile de verdele impecabil oferit de mama-natura;
 • Un colt de Rai construit de oameni pentru oameni, pentru relaxare si odihna;
 • Eleganta camerelor, sera cu plante exotice din incinta restaurantului, armonia gradinilor de vara construite din lemn in stilul arhitectural specific muscelean, cu grinzi in coada de ratoi si console aparente, pivnita bogata in vinuri premium apartinind unor crame de prestigiu, precum Oprisor, Stirbey, Basilescu, Bratianu, Bessa Valley, stana cu oi si capre situata la citiva kilometri de pensiune, ofera clientului cu pretentii, stare de placere de 4 stele.
 • Forma de cochilie de melc a locatiei a fost gindita de arhitectul Mircea Mitoi, in spiritul feng-shui al hanurilor romanesti de odinioara, imbracate in verdeata, cu luciu de apa si cascade, care, prin curgerea spre interior, aduc starea de bine si prosperitate.
 • Iazul cu broaste testoase, traversat de podete din lemn, e atractie extraordinara pentru copii, iar in mica balta din gradina de vara sunt crescuti crapi romanesti, pentru plachie sau saramura.
 • Parcarea pentru 42 de masini, din faguri de beton imbracati in iarba de munte, impreuna cu livada cu 300 de pruni batrini si albia raului Targului, completeaza oaza de liniste situata la mai putin de 3 km de centrul istoric al orasului.
 • Gradina de vara pentru 150 locuri, compusa dintr-un foisor acoperit pentru 60 persoane, cu bucatarie de vara, protap pentru berbecui si cuptor de pamint pentru paine si purcei de lapte, ciuperca acoperita pentru 50 persoane imbracata in ienupar si pergola protejata de vint si soare, pentru 40 persoane, la intrarea in restaurant. Iazul cu broaste testoase, precum si micul lac de crapi pentru consum dau stare de relaxare vizitatorilor dornici de frumos si verdeata.
 • Restaurant clasic pentru 250 persoane cu bucatarie de exceptie traditionala si internationala. Crama cu bogata colectie de vinuri. Somelerie de exceptie, recunoscuta de Ordinul Cavalerilor Vinului si de Asociatia Somelierilor Profesionisti din Romania.
 • Clientii Casei Cristina au prioritate in accesarea programelor de agrement din cadrul MuscelAdventure (turism montan, sport extrem, turism ecumenic, divertismente culturale).

Observatii

 • Voucherele sunt valabile 3 luni de la lansarea ofertei.
 • Voucherele sunt valabile si in weekend.
 • Se poate cumpara un numar nelimitat de vouchere.
 • Rezervarea locurilor se va face in limita locurilor disponibile.
 • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor

 De pe desktop in mijlocul naturii…

 

Primavara si-a intrat in drepturi, calendaristic cel putin, dar natura de abia acum se dezmorteste. Copaci infloriti, campii inverzite, miresme diverse, pasari care isi incalzesc glasul pentru noul sezon, insecte care se trezesc la viata. Nu vi se pare ca suna ca compunere de clasa a II-a, dar uneori chiar asta simtim. Acum insa ma uitam la poza de pe desktop, dar mai aveam putin si auzeam susurul unul rau. Daca as putea sa intru in peisaj si sa revin peste cateva zile, dar chiar pot sa fac asta. Pana la urma cateva zile, nu strica nimanui din contra voi veni cu mintea relaxata si ii voi spune sefului ca ma voi gandi la proiectul pe care trebuie sa il predam pe 1 mai. Am si solutia: voucher TopDeals.ro. Doar cu 110 RON in loc de 220 RON pentru noapte de cazare intr-camera dubla, cu mic dejun inclus la Casa Cristina 4* la Campulung Muscel. Camera este dotata cu 2 linii de internet si calculator, deci voi incarca multe poze, pentru ca asemenea peisaje rar intalnesti. Totul pentru prietenii mei de pe facebook, sa ii conving sa vina. Dupa zi de plimbare si sedinta de sauna somnul va fi mult mai odihnitor. Cate zile mai am pana plec? Weekend-ul viitor? Hai ca mai resist saptamana... Intre timp mai caut oferte pe TopDeals.ro!

 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active