Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Pedaleaza-ti calea catre un corp suplu si tonifiat la Body Fly Gim! 33 RON in loc de 110 RON pentru 4 sedinte de spinning. BONUS 20% reducere pentru sedintele sau abonamentul de sauna.

33 
Comanda

Valoare

110 Ron

Reducere

70%

Economisesti

77 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Pedaleaza-ti calea catre un corp suplu si tonifiat
 

Avantaje

  • BONUS 20% reducere pentru sedintele sau abonamentul de sauna.
  • Scapa de kilograme in plus si tonifiaza-ti intregul corp;

 

Conditii Oferta

  • Cupon valabil pentru perioada 14.04.2011 - 14.05.2011;
  • Pachetul cuprinde 4 sedinte de Circuit - Spinning;
  • Pentru detalii si inscriere va rugam sa contactati: 021.211.21.55;
  • IMPORTANT! Programare in prealabil;
  • O persoana poate cumpara un numar maxim de 5 cupoane, dar poate utiliza doar 1, restul le poate face cadou;
  • Nu se cumuleaza cu alte oferte;
  • Citeste Intrebari Frecvente pentru detalii cum functioneaza.

 

 

Fie ca te pregatesti pentru Tour de France sau pur si simplu vrei sa iti tonifici intregul corp si sa fii in forma maxima, pedaleaza cu noua oferta e-redus: 33 RON in loc de 110 RON pentru 4 sedinte de spinning. Beneficiaza de 70% reducere la Body Fly Gim si BONUS 20% reducere pentru sedintele sau abonamentul de sauna. 

Clasele de sipinning de la Body Fly Gim sunt o ora de lucru intens care solicita intreaga musculatura, iti ofera un antrenament cardio adecvat si sunt cu adevarat amuzante. O data ce urci pe bicicleta stationara complet echipata, vei pedala in ritmurile  muzicii extrem de antrenante sub supravegherea instructorului care te motiveaza in permanenta sa-ti maresti efortul si ritmul de pedalare.

Clasa de Circuit - Spinning incepe cu o perioada de incalzire (15 minute) urmata de 30 minute de antrenament si de 5 minute de stretching pentru revenire. Scopul programului este de a simula situatii reale din ciclism cum ar fi urcarea dealurilor sau sprinturile. Astfel intr-o ora de spinning arzi intre 600-900 calorii.

Urmand cele 4 clase de spinning la Body Fly Gim vei observa cum cu fiecare “tura” corpul tau devine mai suplu, mai tonifiat si mai puternic. Orele de spinning sunt grele, si da, cate o data par a fi o tortura, dar dupa ce ai terminat te simti foarte, foarte, foarte bine. Si surprinzator, aceasta senzatie persista si a doua zi!

Clasele de spinning la Body Fly Gim au loc Marti si Joi de la 18.00-19.00. 

Body Fly Gim este un loc pentru cei ce doresc sa duca o viata sanatoasa si in continua miscare. Clubul dispune de o sala de spinning de 55 mp si 2 sali de aerobic cu o suprafata de 85 mp/fiecare, foarte aerisite, inundate de multa lumina, cu pardoseli din parchet, utilate cu aer conditionat, sisteme audio-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii necesare pentru exercitiile fizice. Toate acestea fac din Clubul Body Fly Gim o locatia ideala in care exercitiile fizice devin o adevarata placere.

 
Alte oferte active