Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Pasi de dans Latino. 62% reducere pentru 4 sedinte de Salsa Loca ( Salsa, Merengue, Bachata, Rueda, Cha-Cha, Zouk) + 4 sedinte de Zumba Loca.

38 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

62%

Economisesti

62 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Pasi de dans Latino. 62% reducere pentru 4 sedinte
 

Termeni si conditii voucher


* Un utilizator poate achizitiona vouchere multuple, dar poate folosi doar unul personal celelalte le poate darui;
* Cursul de dans incepe pe 15 iunie;
* Nu se vor face rezervari telefonice, voucherul se valorifica pana pe 13 iunie, la locatia Salsa Loca unde vi se va inmana abonamnetul pentru frecventarea cursului;
* Pentru programul cursurilor vizitati website-ul www.salsaloca.rla sectiunea program.
* Plata se poate face prin card sau transfer bancar;
* Plata prin transfer bancar se poate face in maxim 48 ore dupa ce oferta expira;
* Voucherul il vei gasi in contul creat pe site-ul nostru, in maxim 48 ore, dupa incheierea ofertei.


Informatii despre oferta


Dupa prima ora de salsa si zumba vei ramane indragostit pe vecie de miscarea loca. Dansul este arta, dansul inseamna emotie, vibratie si energie la maxim. Dansul ofera satisfactii,fara a le uita insa pe cele estetice si este singurul care ne mentine in forma iar daca crezi ca dansul nu e punctul tau forte, Salsa Loca iti va dovedi contrariul.

Stilul de dans este unul senzual deoarece implica miscari fluide din solduri, pasi complicati si bucuria muzicii. Este recomandat pentru supletea bazinului, intarirea gambelor si reducerea tensiunii musculare. In plus, imbunatateste rezistenta fizica, te ajuta sa slabesti, te elibereaza de stres, elimina toxinele prin transpiratie, scade tensiunea arteriala, imbunatateste nivelurile de colesterol si cu timpul iti imbunatateste ritmul cardiac. Lectiile de salsa reprezinta cea mai eficienta si intensa forma de aerobic, deoarece iti lucreaza muschii bratelor, ai picioarelor si ai spatelui, arzand in tot acest timp un numar impresionanat de calorii - peste 420 de calorii intr-ora.
Salsa este un mix de dansuri care a aparut undeva intre anii 1950 si 1970. Este un dans pe 8 timpi dintre care se danseaza doar 6, 2 timpi facandu-se pauza. Salsa se danseaza pe timpul 1,2 sau 3, dansatorii pe 3 fiind tot mai putin raspanditi prin lume. Dat fiind faptul ca salsa este un conglomerat de dansuri fiecare dansator isi poate crea propriul stil de dans folosind miscari proprii adaptate pe muzica sau chiar miscari din alte dansuri.


Aceasta oferta include 8 sedinte de dans Latincu 62% reducere.
Beneficiile dansului LATINO:
* arde eficient caloriile;
* imbunatateste tonusulmuscular;
* scade riscul de boli coronariene;
* te mentine in forma;
* ofera suplete bazinului;
* scade presiunea sangvina;
* elimina insomniile;
* imbunatateste capacitatea pulmonara si respiratorie.


ZUMBA LOCA este popular atat printre femei cat si printre barbati de la varste cuprinse intre 5 si cat mai multi ani. Exercitiile pt arderea caloriilor, a grasimilor si a tonifierii muschilor. Durata trainingului de ora s-a dovedit a fi cea mai buna cale de a pierde eficient din greutate ,prin schimbarea ritmurilor intre rapid si lent. Poate cel mai bun lucru la ZUMBA LOCA este ca nu necesita nici un fel de experienta. Este mai mult decat un exercitiu fizic - este acel loc de relaxare , unde pentru ora pe zi, putem sa mergem sa dansam de curga apele pe noi si sa ne distram in acelasi timp fara a fi obositi sau speriati ca nu putem face fata.

Dansurile Latino-Americane in general sunt recunoscute si pe deplin apreciate in lumea intreaga. Profitind de aceasta oferta te vei miscadivin si vei impresiona cuorice ocazie.


Gaseste pe hartaSalsa 5 Guantanam
Str. Tabacarilor nr.7 (in fosta incinta Pionierul) vizavi de maternitatea Bucur
www.salsaloca.ro
0

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul ofertadelux.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active