Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

Pachet complet de infrumusetare si remodelare: o sedinta tratament galvanic spa si o sedinta de impachetare termocuverta cu 59 ron in loc de 170 ron sau cate 3 sedinte din fiecare cu 177 ron in loc de 510 ron, la taboo beauty center. aflati secretul frumu

59 
Comanda

Valoare

170 Ron

Reducere

65%

Economisesti

111 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Pachet complet de infrumusetare si remodelare: o s
 
Descriere oferta

Visati la un look impecabil, remarcatsi apreciat de cei din jur? Vreti sa va simtiti bine in propria piele sisa scapati de cele cateva kilograme in plus si de celulita inestetica?Atunci este timpul sa va lasati rasfatata de expertii de la TabooBeauty Center. Salonul este dotat cu aparatura si produse de cel mai inalt nivel, iar echipa de profesionistieste la dispozitia dumneavoastra!

Galvanic Spa

Aparatul Galvanic Spa functioneaza peprincipiul curentilor galvanici si se foloseste cu geluri specialconcepute care contin ingredienti de top din industria antiaging.Curentii galvanici de intensitate slaba, autoajustabila (in timpultratamentului se simt usoare furnicaturi, abia perceptibile) permitpenetrarea ingredientilor cu 70% mai adanc sub piele (pana lanivelul dermei) si purificarea pielii in profunzime.

Producatorul aparatului este CompaniaNu Skin Enterprises, care, in peste 50 de ani de existenta, si-adedicat studiile si cercetarile in domeniul antiaging, motiv pentru care a fost nominalizat pentru Premiul Nobel.

Impachetaritermocuverta

Termoterapia consta in infasurareapacientei intr-patura electrica dubla, in fapt, sauna locala ceajunge la temperaturi foarte ridicate, de pana la 75 de grade. Aceastaprocedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cugrasime, producand slabirea in diametru. De asemenea, printermoterapie se realizeaza crestere semnificativa a metabolismuluicelular si a procesului de transpiratie.

Termoterapia este un procedeu careproduce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta, mai ales incombinatie cu alte tratamente: electrostimulare, impachetari cugeluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol saualge marine.

Crema de TERMOSUDATIE produce otranspiratie abundenta la nivelul pielii ajutand la eliminarea apeiretinuta in organism, a toxinelor, a celulitei, ameliorareavergeturilor. Pielea va fi mai elastica, mai ferma, iar aspectul decoaja de portocala se va diminua evident, ca si vergeturile.

Este recomandata persoanelorsupraponderale, care nu se afla intr-un grad avansat de celulita,care au retentie de apa, sufera de picioare umflate si vergeturievidente.

TaboBeauty Center

Oltenitei 39 - 45, 041294 Bucuresti
http://taboobeautycenter.ro
Caracteristici
  • Servicii de solar, coafor, frizerie,manichiura - pedichiura, cosmetica, epilari cu ceara de unicafolosinta si traditionala, machiaj profesional si machiaj (tatuaj)semipermanent (sprancene, ochi, buze), tratamente corporale, bodypiercing, etc.
  • Tratamente Corporale, Vacuum,electrostimulare, impachetari, termocuverta, Galvanic Spa, Tratamentantiage, scalp, antirid, anticelulitic
  • Echipa de profesionisti mereu aldispozitia dvs.
  • Gama variata de servicii deinfrumusetare
  • Aparatura si produse profesionale decel mai inalt nivel
  • Aparatul Galvanic Spa a fost premiatin 2007 la Los Angeles ca cel mai performant aparat de Spa  
Conditii de utilizare
  • Voucher valabil 3 luni
  • Dumneavoastra puteti utiliza un singurvoucher, insa puteti achizitiona oricate, pentru a le face cadou
  • Pentru detalii suplimentare siprogramari, va rugam sa sunati la unul din urmatoarele numere de telefon: 021 332 03 44sau 0767 54 58 46
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active