Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Osteoporoza! doar 60 ron in loc de 170 ron pentru o testare de osteodensitometrie la trei segmente cu aparatul de ultima generatie general electric prodigy lunar advance + interpretare la clinica anima. reducere 65%! prelungeste tineretea!

60 
Comanda

Valoare

170 Ron

Reducere

65%

Economisesti

110 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Osteoporoza! doar 60 ron in loc de 170 ron pentru
 

Avantaje

 • Osteodensitometria este investigatia paraclinica de masurare a densitatii osoase prin care se poate pune dignosticul de osteoporoza. Osteodensitometria DEXA- investigatie disponibila la Anima, este cea mai moderna si foloseste raze X de densitati diferite ce strabat osul, permitind aprecierea gradului de reducere a densitatii osoase.
 • Osteoporoza este supranumita si hotul tacut pentru ca poate slabi oasele timp de ani de zile fara sa ne dam seama , daca ea nu este detectata.
 • Aparitia osteoporozei depinde de fragilitatea din tinerete a oaselor sau de starea generala de sanatate, mod de viata sau activitate fizica mai tarziu in viata.
 • Pana nu demult, osteoporoza era privita ca o boala caracteristica femeii in varsta, insa in ultimii ani, aceasta afecteaza tot mai multe femei si barbati tineri deopotriva.
 • Nu va bazati ca tineretea este un atu, un control la medic, o alimentative sanatoasa si chiar medicamente luate la timp va va ajuta sa va bucurati de o tinerete a corpului prelungita.
 • Tesutul osos este un tesut viu, în care are loc permanent atât depunere de os cât si pierdere de os.
 • Dupa vârsta de 35 de ani, pierderea de os depaseste depunerea. Când acest proces este accelerat, oasele devin tot mai fragile (chiar daca la exterior pot parea solide) si structura lor se aseamana tot mai mult cu a unui burete cu gauri mari în interior. Atunci apare osteoporoza.Osteoporoza este o boala care poate aparea atat la femei cat si la barbati.
 • Nu este dureroasa si se poate efectua la mai multe nivele, cel mai frecvent la nivelul soldului (col femural - cel mai expus fracturarii osteoporotice), coloanei vertebrale lombare si antebratului. Scorurile obtinute permit diagnosticarea osteoporozei, ce beneficiaza de abordare terapeutica diferita.
 • Osteodensitometria se recomanda tuturor femeilor dupa instalarea menopauzei, iar frecventa controlului ulterior o stabileste medicul specialist.
 • Si barbatii pot suferi de osteoporoza, in special fumatorii si cei cu boli cronice ce primesc tratament cortizonic, iar indicatia de osteodensitometrie o stabileste medicul curant.
 • Tratamentul previne riscul de fracturi, crescand rezistenta osului.
 • Investigatia nu este invaziva pentru pacient.
 • Investigarea precoce poate sa va salveze de la ulterioara fractura care sa implice complicatii in vindecarede lunga duratasi tratament foarte costisitor.
 • Aparatele firmei General Electric (GE) din seria Prodigy au demonstrat o precizie clinică cu 40% mai bună decât sistemele concurente în evaluarea densităţii osoase. Astfel, aparatul GE Lunar Prodigy Advance pe care îl utilizează Clinica Animapermite medicului curant să monitorizeze tratamentul osteoporozei în cel mai scurt interval de timp posibil şi cu o eficienţă maximă.

Observatii

 • Osteodensitometria se desfasoarain Clinica Anima Victoriei, iar interpretarea este facuta de medicii specialisti Endocrinologi din clinicile Anima din Victoriei, Delfinului si Nusco Tower.
 • Programarile trebuie facute in maxim o saptamana de la data achizitiei;
 • Programarile se pot face la numarul: 021/9838;
 • Este necesara programare anterioara.
 • Poti cumpara un voucher pentru tine si mai multe pe care le poti oferi cadou;
 • Voucher-ul este valabil timp de o luna de la data achizitionarii;
 • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor

 Ne dorim tinerete fara batranete!


`Tanarvreau mereu sa fiu` este un vers dintr-un cunoscut cantec, dar din pacate sufletul tot ar vrea sa urce munti mereu ca la 20 de ani, dar corpul vine si isi cere drepturile. Ma uit la ai mei parinti cum au inceput sa le scartie suruburile si cu o mana pe la sold, una pe picior, taras-grapis urca scarile. Varsta, ce sa-i faci! Sa nu credem ca vom fi frumosi si tineri si in putere ca acum. Vor veni si la noi timpuri mai imbatranite, dar pana atunci m-am gandit ca vreau sa ma bucur de cei dragi mult timp langa mine si mai ales sanataosi. Nu e rau insa ca si noi sa mai facem cateo vizita prin cabinetul medicului, cum spune romanul “paza buna trece primejdia sau mai bine spus acum boala grea”. Am luat déjà si masuri, iar azi am cumparat doua vouchere de pe TopDeals.ro, unul pentru mine si unul pentru mama:Doar 60 RON in loc de 170 RON pentru o testare de osteodensitometrie la trei segmente + interpretare la clinica Anima. Totul cu o reducere 65%! Merita sa faci o vizita chiar si de control pentru a descoperi din timp osteoporoza. La cat de viclene au inceput sa fie bolile, mai bine sa o iei din pripa. Asa ca varsta nu mai e o bariera in calea ei. Nu prea iti doresti sa primesti sau sa oferi un un asemenea cadou, dar e practic, iar mama a fost incantata ca m-am gandit la ea. Ce inseamna sa stii unde sa te uiti dupa oferte bune, TopDeals.ro, ati notat?
 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active