Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

Oferta Incredibila! Epilare Definitiva la doar 89 ron: 6 Sedinte de Epilare Definitiva IPL Picioare Lung. Profita de reducerea de 95%!

89 
Comanda

Valoare

1.800 Ron

Reducere

95%

Economisesti

1.711 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Oferta Incredibila! Epilare Definitiva la doar 89
 

Informatii oferta

TheRealDeal te ajuta sa scapi de firele de par nedorite pentru totdeauna! Ai super oferta cu 89 RON in loc de 1800 RON pentru 6 sedinte de Epilare definitiva cu IPL pentru Picioare Lung . Beneficieaza de aceasta oferta limitata cu reducere de 95%! Incredibil nu?!

Epilarea cu IPL


Epilarea cu IPL, este nedurerosa si se face pe zone sensibile cum ar fi zonele intime si chiar zonele mameloanelor, atat la femei, cat si la barbati. Principiul de actiune consta in emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferiti pigmenti ai pielii, generand efecte diferite.Tehnica IPL foloseste serie de filtre speciale care selecteaza diferite lungimi de unda ale spectrului luminos.

Va asteptam la salonul Depilare.rpentru un tratament profesional de epilare definitiva IPL si pentru a vedea oferta completa de servicii. Salonul recomanda epilarea definitiva cu IPL in zonele intime, in defavoarea epilarii clasice, care poate duce la inflamarea ganglionilor limfatici situati in aceste zone. IPL-ul este solutie la durere si la eventualele probleme care pot sa apara in urma epilarii clasice.
Aparatura medicala ultraperformanta de provenienta USA si ANGLIA, toate procedurile fiind efectuate sub control medical !

Partener

Salonul Exotic Beauty - Depilare.ro

Adresa: Calea Serban Voda 286, Bl. 3, Parter (intre gurile de iesire de la metrou, statia Eroii Revolutiei)

Tel: 0740694503

Termeni Voucher

  • Voucherul este valabil pana la data de 30 Ocombrie 2011.
  • Un utilizator poate cumpara oricate vouchere doreste, dar poate folosi doar unul in nume propriu. Restul voucherelor le poate darui.
  • Pentru a utiliza Voucherul te rugam sa te programezi la numarul de telefon: 0767.266.181 / 0740694503 . Salonul isi rezerva dreptul de a programa clientii in functie de disponibilitatea sa.

Beneficii

  • Iti aducem super reducere de 95% pentru Epilarea Definitiva. Platesti doar 89 RON in loc de 1800 RON pentru 6 sedinte de epilare definitiva cu IPL pentru Picioare Lung.
  • Profita acum si scapa de firele de par nedorite pentru totdeauna.
  • Piele mai delicata si mai moale dupa primul tratament. Numarul firelor de par scade dupa fiecare sedinta si parul rezidual este mai deschis la culoare.
  • Foliculele si parul incarnat (barba, picioare) dispar dupa unul sau doua tratamente.
  • Pielea este imbunatatita dupa fiecare tratament, efect restructurativ simultan asupra tesutului subcutaneic.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.therealdeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active