Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

OFERTA ESTE LIMITATA LA 200 DE PACHETE! Pachet special pentru silueta PERFECTA! Doar 84 lei in loc de 495 lei pentru: 6 sedinte Electrostimulare + 3 sedinte FastSlim + 2 sedinte de impachetari Termocuverta + 2 sedinte Ultrasunete + 3 sedinte Drenaj Limfat

84 
Comanda

Valoare

495 Ron

Reducere

83%

Economisesti

411 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
OFERTA ESTE LIMITATA LA 200 DE PACHETE! Pachet spe
 
Descriere oferta
Orice femeie este in cautarea perfectiunii si a echilibrului, de aceea Centru de Remodelare Corporala Glamour a creat pentru tine locul ideal unde te poti relaxa si iti poti rasfata corpul cu cele mai inovatoare tratamente.
Centru de Remodelare Corporala Glamour ofera o gama ultramoderna de tratamente sustinute de aparate de ultima generatie: masajul transdermic cu Dermocell, impachetari in Capsula Spa line cu raze infrarosii, electrostimulare cu 24 pad-combo, drenaj limfatic prin presoterapie, ultrasunete prin Ultrasono-Free, masaj prin suctiune cu vacuum Ultra-Fit.

Fiecare client este unic si beneficiaza de consultanta de specialitate inainte de alegerea unui tratament, pentru a-i concepe un program personalizat. La inceperea fiecarui tratament, se concepe fisa personala a fiecarui client in care se trec datele obtinute in urma evaluarii corporale.

Echipa Glamour este formata din fizioterapeuti si kinoterapeuti, care participa constant la traininguri special destinate tratamentelor din zona estetica. Centrul de Remodelare Corporala Glamour promoveaza si utilizeaza produsele naturale de cea mai buna calitate distribuite de Aseyda Cosmetic.

Beneficiile ofertei
Glamour - Salon Victoriei va ofera un Pachet special pentru silueta PERFECTA!

Doar 84 lei in loc de 495 lei pentru: 6 sedinte Electrostimulare + 3 sedinte FastSlim + 2 sedinte de impachetari Termocuverta + 2 sedinte Ultrasunete + 3 sedinte Drenaj Limfatic + diagnoza!

Durata sedintelor:
Electrostimulare: 30 min.
FastSlim: 15 min.
Impachetari Termocuverta: 40 min.
Ultrasunete: 15 min.
Drenaj Limfatic: 40 min.

DIAGNOZA:
Este important inainte ca specialistul sa va recomande un abonament personalizat, sa se realizeze un scurt istoric clinic si nu in ultimul rand o evaluare a stadiului de celulita, a masei musculare, a procentului de grasime si apa din organism.

ELECTROSTIMULARE:
Tratamentul prin electrostimulare este o metoda moderna, pasiva de a slabi care echivaleaza cu 5-6 ore de fitness. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice asupra musculaturii cu o frecventa si o intensitate reglabila.

ULTRASUNETE:
Tratamentul cu Ultrasunete este recomandat in procedurile de remodelare corporala si faciala.
Inainte de inceperea tratamentului se aplica o crema in functie de nevoile clientei(anticelulitica, antivergeturi, antiinflamatoare, tonifiere, hidratare, acid hialuronic, colagen).
La nivel corporal, ultrasunetele creeaza micro-vibratii invizibile, care penetreaza in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate.
Tratamentul este destinat totodata pentru atenuarea zonelor cu noduli celulitici, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, eliminarea vergeturilor.

Sedintele de Electrostimulare si Ultrasunete sunt combinate cu cele de impachetari in Termocuverta si cele de drenaj limfatic pentru un efect rapid si vizibil pentru corpul dumneavoastra!
Termenii ofertei
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 90 de zile;
  • Programarea se face prin apel telefonic;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim cinci vouchere, insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active