Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

O piesa de teatru memorabila la doar 10 lei in loc de 20 - Dublu sau nimic - Un spectacol de Corneliu Jipa cu Maria Nicola si Radu Campean, miercuri 1 iunie ora 21.00 numai in Grill Pub

10 
Comanda

Valoare

20 Ron

Reducere

50%

Economisesti

10 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
O piesa de teatru memorabila la doar 10 lei in loc
 
Descriere oferta
Tratament facial complet :

- demachiere,
- extractie,
- peeling,
- ionizare,
- masca,
- crema.

Produse folosite - Yellow Rose cu caviar si ciocolata. 

Termeni voucher:

Voucherul se foloseste numai pe baza de programare.

Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie pentru a beneficia de oferta.

Se poate folosi un singur voucher de persoana, dar poti comanda mai multe pentru a le oferi cadou familiei sau prietenilor tai..

Valabilitate : pana pe data de 30 iunie.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reduceripitesti.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari

Va invitam sa luati parte la un spectacol senzational, "Dublu sau nimic"  miercuri 1 iunie in Grill Pub, de la ora 21.00.

În „Dublu sau nimic" am încercat sa împletesc candoarea şi abjecţia, sa arat ca într-un singur om sunt de fapt mai mulţi. Acel „singur om" este ACTORUL. Trebuie sa fie în stare sa joace pe muchie de cuţit, sa treaca de la stare extrema la alta stare extrema.

ACTORUL trebuie sa se depaşeasca, sa fie mai bun decât el însuşi. Ar trebui sa scriu (şi) ACTRIŢA. M-am oprit la denumirea generica: ACTOR.

Provocarea pentru Maria Nicola şi Radu Câmpean este ca trebuie sa joace cu aceiaşi înfaţişare doua tipologii total diferite, plus înca una, a lor înşile.

Am lasat în text spaţii de improvizaţie, pe care sa le gestioneze, pe care sa le umple cu propria lor candoare. La urma urmei „Dublu sau nimic" este un experiment şi pentru spectatori, care sunt puşi în faţa unui fapt de viaţa brutal.


Oamenii sunt fascinaţi de lumea filmului şi vor sa patrunda în culise, sa-l pipaie pe actor şi sa urle „ESTE".

Tipurile de actor din piesa exista, le-am vazut. Sunt excepţii. Dar exista... (Corneliu Jipa)

O piesa in piesa unde publicul va asista la un spectacol despre mastile actorilor, despre actorul de pe scena si cel din culise.

 
Google Map
 
Alte oferte active