Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Numai 50 de lei in loc de 120 lei pentru consult dermato cosmetic+schema tratament+25% reducere tratament dermatocosmetic

50 
Comanda

Valoare

120 Ron

Reducere

58%

Economisesti

70 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Numai 50 de lei in loc de 120 lei pentru consult d
 

Valabilitatea ofertei: 30 de zile de la achizitionarea voucherului

Cate vouchere pot folosi: Un utilizator poate comanda oricate vouchere doreste, dar poate folosi doar unul in nume propriu. Restul le poate face cadou.

Contact: Program de lucru (numai pe baza de programari):  Luni,Miercuri,Vineri: 11:30-18:30 Sambata: 09:00-11:30
Pentru programari va rugam sa ne contactati la telefon:0722.56.46.32 de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00;

Descrierea ofertei:

Exista mai multi factori care afecteaza in mod constant si vizibil tenul: poluarea, somnul insuficient, oboseala cronica cauzata de stres, cosmeticele, alimentatia si fumatul. Prin tratamentele oferite de cabinetul nostru va invitam sa spuneti aditenului obosit, patat sau decolorat, cosurilor, punctelor negre, cearcanelor, ridurilor fine si chiar cicatricilor acneice. Prin urmarea tratamentelor cosmetice veti avea un ten luminos, proaspat si tanar.

In cadrul acestei oferte beneficiati de reducere de 59% pentru urmatoarele servicii:
    - Consult dermato-cosmetic al tenului realizat de medic primar dermatolog.
    - Stabilirea unei scheme de tratament adecvat tipului de ten si recomandari pentru intretinere
    - Reducere de 25% la orice tratament dermatocosmetic achizitionat de la DermatByronia

Cabinetul medical DermatByronia, cu specific dermato-venerologia s-a extins si in aria de infrumusetare. Oferim clientilor nostrii tratamente cosmetice moderne, cu aparatura performanta si produse profesionale. Epilarea progresiv definitiva IPL continua sa fie unul din serviciile noastre importante si performante, de la lansarea lui in 2006. Oferim si pachete personalizate de tratamente corporale de remodelare, lifting facial nechirurgical, tratamente antirid cu echipamente de top si produse pe masura.

DermatByronia este mai mult decat un cabinet medical. Avand activitatea principala dermato-venerologia, ne-am extins in zona de infrumusetare - estetica. Pe langa tratamentele medicale, oferim tratamente cosmetice faciale, epilare IPL, peelinguri chimice si tratamente corporale, folosind aparatura si tehologii de ultima ora.

Cabinetul este situat intr-zona semicentrala, in apropierea stadionului Lia Manoliu, fiind usor accesibil cu mijoacele de transport in comun.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ideals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active