Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

Numai 40 RON pentru un abonament timp de o luna Aikido pentru Adulti si Copii ! VOUCHER VALABIL 6 LUNI !

40 
Comanda

Valoare

80 Ron

Reducere

50%

Economisesti

40 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Numai 40 RON pentru un abonament timp de o luna Ai
 
TERMENI VOUCHER:

 • Voucherul este valabil 6 LUNI !

 • Dumneavoastra puteti utiliza personal un singur voucher doriti si puteti achizitiona oricate vouchere pentru a le face cadou.

 • Voucherul devine activ dupa incheierea ofertei pe DealHouse.ro

 • Prezentati voucherul pentru a beneficia de reducerea DealHouse!

 • Pentru mai multe informatii si programari, sunati la numarul de telefon: 0726190927Voucherul include :

 • Abonament Aikidpentru luna de zile.

 • Trei Antrenamente pe saptamana.

 • Abonamentul este pentru Adulti si Copii!

 • Varstra minima la copii este de 9 ani,la adulti nu exista nici limitare ca vartra maxima!Beneficiile Aikido:

 • Va imbunatateste viata pe toate planurile

 • Imbunatateste coordonarea si flexibilitatea

 • Va creste vigilenta
 • Eliberare de stres si minte calma

 • Auto-incredere sporita
 • Constientizarea sporita a mediului ambiant

 • Rezolvarea conflictelor

 • Sanatate fizica si disciplina mentala

 • Abilitatea de a rezolva orice ti se intampla sub forma de atacuri fizice sau verbale

Aikidpentru copii:

De la ce varsta se poate practica Aikido?

De la varsta de 5 ani, in functie de dezvoltarea copilului.

Ce invata copilul prin practicarea Aikido?

Copilul invata ce este disciplina, invata sa-si coordoneze miscarile corpului, se dezvolta atentia si echilibrul. De asemenea, invata sa colaboreze cu ceilalti copii, asfel incat sa formeze toti echipa.

Sfatul medicului

In fiecare an este obligatorie prezentarea unei adeverinte medicale care sa ateste ca practicantul este apt pentru antrenamentele de Aikido.

Aikidpentru adulti:

Iata mai jos cateva motive pentru care Aikidar fi benefic pentru un adult:

1. Aproape toata lumea sufera de stres, la serviciu, la scoala, in business, etc. O modalitate garantata 100% prin propria experienta este sa se practice un sport, cu atat mai mult Arta Martiala. Si de ce Aikidsi nu altceva? Deoarece doar aici: spiritul, corpul si mintea se armonizeaza perfect ceea ce face ca si efectele pozitive sa se simta mult mai bine decat oriunde altundeva.

2. Pentru cei care doresc sa invete autoaparare dar nu iubesc in mod expres violenta este posibilitatea reala de a face acest lucru prin stapanirea tehnicilor Aikidunde nu exista atac - doar aparare bazata pe forta adversarului. Absolut toate tehnicile Aikidpracticate frecvent duc la autocontrol si pace.

3. Un mod practic de a ne cladi un organism sanatos si armonios precum si de a scapa de cateva kilograme in plus sau de a ne fortifica musculatura (dupa caz), invatand in acelasi timp metoda practica de autoaparare, de a ne linisti spiritul si mintea si a le armonioza cu corpul material, de a ascuti mintea. Lucru stiut in Aikidnu este suficient sa faci cateva miscari din automatism ci pur si simplu trebuiesc automat trecute prin filtrul gandirii. Este cunoscut ca aceasta arta atrage in mod special persoanele inteligente, in occident se spune despre Aikodca este Arta Martiala practicata de "gentlemen".

4. Chiar daca prin statutul lasat de insasi O-SENSEI Morihei UESHIBA in Aikideste cu desavarsire interzisa competitia si se recomanda evitarea luptei cu ceilalti, tehnicile fiind strict de autoaparare, lupta pe care ducem zilnic prin practicarea Aikideste cu noi insine si cu defectele si cutumele pe care din pacate le avem cu totii si eliminarea lor continua pe masura ce ajungem sa inaintam si sa stapanim aceasta arta.

De ce sa NU ne apucam de Aikido

In cazul in care dorim sa invatam pur si simplu sa ne luptam si aceasta pentru a provoca durere si in consecinta rau semenilor nostri. Daca dorim sa ne dezvoltam agresivitatea atunci nu recomandam absolut nimanui din aceasta categorie de persoane aceasta cale, nu se va face decat sa se piarda timp inutil, practicile Aikidpentru a se ajunge la stapanirea lor necesita timp indelungat si mare capacitate de a te inpaca cu tine insusi si cu semeni tai.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.dealhouse.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active