Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8783 inregistrati Close Close

Numai 25 RON in loc de 100 RON pentru un pachet complet de coafura: spalat, tuns, masaj, tratament de hidratare si luciu par plus coafat la saloanele Ciufolici. Un par impecabil cu 75% discount!

25 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

75%

Economisesti

75 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Numai 25 RON in loc de 100 RON pentru un pachet co
 
Detalii

Ofera-i parului tau personalitate printr-o ingrijire aparte!

Stilistii de la Ciufolici au talentul de a vizualiza tunsoarea inainte de a o realiza pentru a crea forma potrivita fizionomiei fetei fiecarei persoane.  Rezultatul este o tunsoare care devine moda momentului si care ti se potriveste perfect.

Iata rutina micului rasfat pe care ti-l propunem la Ciufolici: in primul rand, parul iti va fi pregatit atent prin spalare cu produse profesionale de o calitate deosebita, urmata de un masaj capilar cu efect calmant.  Apoi, intrucat pentru a-si recapata stralucirea si supletea naturala, parul are nevoie de hidratare suplimentara, stilistii salonului Ciufolici iti vor aplica un tratament pentru hidratare si luciu.  Si pentru ca pachetul sa fie complet, parul tau va fi tuns si aranjat pentru o coafura de exceptie.

Achizitioneaza voucherul cu doar 25 RON si vino iti rasfeti parul la unul dintre saloanele Ciufolici!


 
 
Termeni Voucher

Voucher-ul este valabil in perioada 21 Aprilie – 20 Iulie 2011, doar la saloanele Ciufolici.

Accesul in salon pentru acest serviciu achizitionat se va face pe baza de voucher, fara a fi necesara o rezervare prealabila, in oricare din cele 2 locatii: Ciufolici Obor si Ciufolici Amzei, conform programului : L-V: 10.00-20.00

Fiecare utilizator poate achizitiona un singur voucher pentru uz personal, insa poate cumpara oricate pentru a le oferi cadou.

 

Despre CiufoliciCiufolici este o idee 100% romaneasca, cu capital 100% romanesc. Primul salon Ciufolici a fost inaugurat in septembrie 1999. De atunci, Ciufolici a avut o incredibila dezvoltare. Gandit initial ca un salon de coafura/frizerie pentru copii si adolescenti, la cererea clientilor, Ciufolici ofera acum servicii complete de infrumusetare si pentru adulti.

Garantia calitatii serviciilor noastre rezulta din durata existentei pe piata si din numarul de clienti inregistrati. Numarul clientilor a crescut si acum sunt 2 Locatii Ciufolici si in urmatoarea perioada noi saloane Ciufolici se vor deschide in Bucuresti. In cele 2 saloane inregistram lunar o medie de 5.802 de clienti din care aproximativ 3.829 sunt copii si 1.973 adulti. In cei 12 ani in cele 2 locatii Ciufolici s-au tuns 438.130 copii!

Misiunea Ciufolici este sa ofere servicii de cea mai buna calitate pentru satisfacerea deplina a clientilor, sa depaseasca permanent asteptarile mereu crescande ale clientilor, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu cele mai inalte standarde de etica profesionala.

Stilistii de la salonul Ciufolici, au talentul, priceperea si viziunea necesara pentru a va face sa aratati sis a va simtiti minuntat.
Salonul Ciufolici va ofera o gama larga de servicii:

- tunsori/coafura
- vopsit
- cosmetica
- manichiura 

Ciufolici Obor
Str. Chiristigiilor, Nr.6, Sector 2, Bucuresti
Tel: 021 252 9950

Ciufolici Amzei
Str. Piata Amzei, Nr. 16-22, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 316 91 16
Viziteaza website
 
Alte oferte active