Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Numai 139 de lei pentru detartraj, periaj profesional, albire Air Flow si ingrijire carie simpla la Clinica Dental Tursim. Ai 71% reducere de la pretul de 480 de lei. Bonus 15% discount la lucrari protetice si 20% la implanturi dentare!

139 
Comanda

Valoare

480 Ron

Reducere

71%

Economisesti

341 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Numai 139 de lei pentru detartraj, periaj profesio
 

Oferta

139 de lei pentru consultatie, detartraj, periaj profesional, albire Air Flow si opturatie coronara superficiala la clinica Dental Turism.

Bonus: reducere de 15% la orice protetica si 20% la implanturi dentare

Reducere de 71% de la pretul de 480 de lei.

 

 

Termeni voucher

Poti folosi numai unu singur cupon pentru tine, iar pe restul le poti face cadou.

Cupoanele de reducere sunt valabile pana la data de 25.06.2011

Recomandam sa sunati pentru a face rezervare, inainte de a folosi cuponul, la numarul 031.418.8091.

 

 

Estetica implica frumusete si valorile date de ea. Cand un om are incredere in el acest lucru este transmis celor din jur. De cele mai multe ori increderea vine dintr-un aspect estetic placut, iar estetica dentara joaca un rol important in acest domeniu. 

La Dental Turism beneficiati de servicii stomatologice la cele mai inalte standarde, specialisti foarte bine pregatiti, dispusi sa va inteleaga problemele, cerintele, sa discute cu voi si sa va explice toate metodele prin care problemele dumneavoastra pot fi rezolvate.

Ne dorim colaborarea in cele mai bune conditii, astfel incat sa puteti veni relaxat si sa plecati multumiti, avand incredere totala in noul dumneavoastra zambet. Clinica Stomatologica Dental Turism este orientata catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. 

Echipa noastra este formata din specialisti tineri, talentati, ghidati de principiile integritatii si ale empatiei. Atentia pentru detalii imbunatateste calitatea actului medical.

Noi nu facem compromisuri si nu grabim procesul de tratament. Echipa noastra isi informeaza permanent pacientii pentru a obtine o colaborare optima si rezultate asa cum va doriti si le asteptati. Ne specializam continuu pentru a oferi servicii stomatologice de calitate pacientilor nostri. 

Credem in utilizarea tehnologiei moderne care permite obtinerea rezultatelor de exceptie in domeniul stomatologic.

Website: www.dentalturism.com

 

 
Alte oferte active