Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Numai 11 ron in loc de 27 ron, pentru o pizza si o bere la brown sugar ! fii suporter adevarat ! vino cu prietenii la brown sugar si sustine nationala romaniei in meciul cu bosnia ! oferta valabila o luna.

11 
Comanda

Valoare

27 Ron

Reducere

59%

Economisesti

16 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Numai 11 ron in loc de 27 ron, pentru o pizza si o
 
Descriere oferta

Daca fotbalul este religie atuncitemplul credinciosilor acestei religii se numeste Brown Sugar. Aicipoti vedea la calitate excelenta, pe 7 plasme imense, meciul in careRomania isi joaca ultima sansa pentru a ajunge la Eur2012. Pentrutoti microbistii care viseaza sa vada Romania la un turneu final,Groupon si Brown Sugar au oferta de nerefuzat. Acum platesti numai11 RON in loc de 27 RON pentru pizza si un pahar cu bere.Fiisuporter adevarat! Vincu prietenii la Brown Sugar si sustinenationala Romaniei in meciul cu Bosnia!

Brown Sugar este locul in care te simticonfortabil in oricare din cele 3 nivele diferite:


Parterul(capacitate 80 persoane), mai ales terasa (70 de locuri), amintestede pub-ul de odinioara. Interiorul are stil, dar pastreaza elementedin lemn originale, salvate in ultimul moment din caleadistrugatoarelor. La parter se poate manca si bea, intr-atmosferalejera, ambientata si de calitate. Pe masura ce orele trec, volumulsi varietatea muzicala pot creste, sub comanda unuia dintre DJ-iiconsacrati, pana tarziu in noapte.

La etajul 1 (50 locuri,capacitate 80 de persoane) se afla barul central si lounge-ul. Aiciputeti savura un trabuc de calitate alaturi de bautura fina, intr-oatmosfera aparte.

La etajul 2 (60 locuri si capacitate 80 depersoane) cei de la Brown Sugar v-au pregatit mare surpriza: minidiscoteca, echipata cu garderoba proprie, un al 2-lea pupitru de DJ,sunet si lumini profesionale, mini bar, aer conditionat. Este loculideal unde puteti organiza petreceri de neuitat! Intre 30 si 80 depersoane pot petrece in conditii optime.
In cursul zilei BrownSugar poate oferi etajul 2 si pentru lansari de produse,teambuilding-uri sau seminarii.

Pe terasa cladirii, candsoarele va bate mai puternic, Brown Sugar va va pregati multesurprize si priveliste de neuitat!

Istoric:

Cu istorie de aproape 20 de ani,Brown Sugar si-a inceput activitatea in anul 1991, la scurt timp dupaRevolutie, intr-perioada efervescenta, "brown-iana", incare fiecare invartea ce-l taia capul... Ideea de a deschide oterasa in parcul IOR - Titan s-a materializat in 1992. Pana in 2007Brown Sugar a fost un loc plin de viata, cunoscut de toata lumea cafiind un punct de relaxare intr-dupa-amiaza linistita sau un centrude petreceri in weekend-uri si nu numai. Dupa 3 ani de pauza, BrownSugar se redeschide intr-locatie premium din Bucuresti, peBulevardul Primaverii Nr. 5, cu acelasi spirit atragator, de dataaceasta in varianta completa: restaurant - pub - terase -entertainment, petreceri private. Locatia este construita recent, arearhitectura deosebita, premiata. Interiorul este structurat pe maimulte nivele, fiecare cu specificul sau. Aerul nostalgic si muzicaambientala pentru cei mai romantici se completeaza cu energia DJ-ilorsi petrecerile electrizante.

Brown Sugar

Primaverii 5, 011971 Bucuresti
http://www.brownsugar.ro/
Caracteristici
 • Locatie spatioasa, discreta si eleganta, situataintr-un loc faimos
 • Interiorul este structurat pe maimulte nivele, fiecare cu specificul sau
 • La parter se poate manca si bea,intr-atmosfera lejera, ambientata muzical placut si de calitate,la etajul 1 se afla barul central si lounge-ul unde puteti savura untrabuc de calitate alaturi de bautura fina, intr-atmosferaaparte, etajul 2 este locul perfect unde va putem organizapetreceri de neuitat
 • Locul ideal unde puteti savuraspecialitatile din bucataria Brown Sugar la cele mai bune preturi
 • Servire prompta, personal cuexperienta
 • 7 plasme imense, unde poti vedea meciul Romania-Bosnia din preliminariile Eur2012
  Conditii de utilizare
  • Voucher valabil luna
  • Dumneavoastra puteti utiliza un singur voucher, in schimb puteti achizitiona oricate, pentru a le face cadou
  • Prin intermediul voucherului dvs. Groupon beneficiati de pizza de 32 cm si bere la Brown Sugar
  • Pentru rezervari, va rugam sa sunati la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0722 617 194, 0723 168 461
   Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
    
   Google Map
    
   Alte oferte active