Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Nu ai timp de machiaj dar vrei sa fii frumoasa chiar si la piscina? Poti avea o privire uimitoare si misterioasa cu extensii de gene Xtreme Lashes aplicate de Maistru Stilist Luoana Virjoghe.

250 
Comanda

Valoare

500 Ron

Reducere

50%

Economisesti

250 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Nu ai timp de machiaj dar vrei sa fii frumoasa chi
 

Condiții de utilizare

-Perioada de valabilitate a voucherului este de doua luni
-Numarul de vouchere pe care-l puteti comanda este nelimitat dar o persoana poate utiliza un singur voucher
-Este necesara programarea. Numarul de telefon va fi specificat pe voucher
- Tipariti acest voucher 
- Prezentati voucherul furnizorului serviciului
- Voucherele se pot utiliza dupa data 31.05.2011, 10:00:00
- Voucherele se pot utiliza la adresa B-dul Marasesti, nr 31
Bucuresti, RO
- Voucherele expira pe data 31.07.2011, 18:00:00

Puncte de atractie

  • Izzy o recomanda cu caldura pe Luoana, o tanara plina de energie si optimism, pasionata de arta si machiaj, Maistru Stilist pentru Extensiile de gene ( sunt doar doua persoane in Romania) si Makeup Artist L'oreal Paris.
  • Xtreme Lashes sunt excelente din punct de vedere al calităţii si aplicate de catre un Maistru stilist- garanteaza obţinerea unor gene frumoase de lungă durată, umbrind o privire misterioasă.
  • Femeile care vor gene mai lungi şi mai frumos curbate, vor sa fie frumoase de la prima ora a diminetii sau chiar si la piscina pot opta pentru acest tip de extensii.
  • Genele Xtreme Lashes se lipesc fir cu fir pe genele naturale (fără nicio durere) cu un adeziv special.
  • Rezista 30-60 zile;
  • Genele Xtreme Lashes conferă un aspect natural în totalitate. Dar dacă doriţi, puteţi avea un şir de gene extravagant cu ajutorul firelor colorate şi cristalelor Swarovski.

 

 

Izzy o recomanda cu caldura pe Luoana, o tanara plina de energie si optimism, pasionata de arta si machiaj, Maistru Stilist pentru Extensiile de gene ( sunt doar doua persoane in Romania)   si Makeup Artist L'oreal Paris.

 

Luoana este studenta la Universitatea de Arte Decorative din Bucuresti si a absolvit şcoala de Makeup Kruger Brent Agency precum si diverse cursuri informationale de Makeup  la Paris.

Xtreme Lashes este o companie Americană lider pe piaţă în domeniul extensiilor de gene

 Produsele sunt excelente din punct de vedere al calităţii si aplicate de catre un Maistru stilist- garanteaza obţinerea unor  gene frumoase de lungă durată, umbrind o privire misterioasă.

1) Sunt recomandate pentru :
Femeile care vor gene mai lungi şi mai frumos curbate
Femeile care vor să fie frumoase şi la prima oră a dimineţii
Femeile care nu au timp pentru machiaj, dar vor o privire uimitoare, misterioasă
Femeile care fac sport ( inot, sauna )
Femeile care ştiu că o privire mai frumoasă le conferă un aspect mai plăcut

2)METODA DE APLICARE:

Genele Xtreme Lashes se lipesc fir cu fir pe genele naturale (fără nicio durere) cu un adeziv special.
Genele Xtreme Lashes se compun din fire sintetice şi sunt antialergice.
Nu se vede locul aplicării, astfel genele au un efect cu totul natural
În funcţie de expertiza  stilistului de gene şi numărul de gene aplicate, procedura de aplicare a unui set complet de gene durează între 90 şi 150 de minute.     Retuşurile pot dura între 40şi 60 de minute.

3) Cat rezista extensia de gene:
Atunci cand sunt aplicate corect , extensiile de gene Extreme Lashes vor resista pana cand genele naturale pe care sunt puse, cad. Aceasta inseamna ca pot rezista  pana la 2 luni in functie de ciclul de reinnoire  a genelor naturale.Genele naturale cresc şi cad în cicluri (la fiecare 30-60-90 de zile). Când o geană naturală atinge pragul de maturitate şi cade, o altă geană care este deja în procesul de creştere, o înlocuieşte rapid fără  ca schimbarea să fie observată. Acest proces este constant şi la orice moment din viaţă numeroasele noastre gene se găsesc într-un stagiu diferit de creştere. Unele de abia cresc, iar altele sunt gata să cadă. Oamenilor le cad în mod obişnuit între 1 şi 5 gene naturale pe zi, în fucţie de ciclul de creştere individual. La genele naturale mai scurte, acest proces de creştere şi cădere practic nu se observă.
Atunci când genele sunt extinse cu ajutorul extensiilor de gene Xtreme Lashes căderea genelor va fi mai uşor de observat deoarece sunt mai negre şi mai lungi decât genele naturale. Acest lucru este perfect normal cu sau fără extensii de gene
Din acest motiv se vor aplica extensiile de gene Xtreme Lashes mai ales pe acele gene care se află la mijlocul procesului de maturizare pentru a maximiza rezistenţa acestora pe gene, fără a afecta sănătatea genelor care de-abia cresc. Genele Xtreme Lashes vor cădea odată cu genele naturale de care sunt ataşate atunci când acestea ajung la finalul ciclului de creştere. Câteva extensii de gene Xtreme lashes vor cădea în prima săptămână deoarece genele de care sunt lipite sunt la sfârşitul ciclului de creştere. Majoritatea se vor menţine pentru aprox. 1 -maxim 2 luni
Cu o îngrijire atentă, retuşurile sunt necesare de obicei la fiecare 2--3 si chiar 4 săptămâni pentru a înlocui genele care au căzut.

4)Cum decurge procesul de aplicare?
Veţi fi aşezată confortabil pe un pat cosmetic, cu ochii închişi, în timp ce stilistul de gene vă aplică fir cu fir extensiile pe genele dvs naturale. Această procedură se realizează fără durere şi fără disconfort. De fapt, majoritatea clienţilor au considerat-o atât de relaxantă şi confortabilă încât au adormit.
Doar un specialist calificat poate aplica în siguranţă extensiile de gene Xtreme Lashes. O aplicare necorespunzătoare sau aplicarea de una singură poate provoca răni la nivelul ochilor, deteriora genele sau poate avea ca rezultat un aspect nefiresc al genelor.
Stilistul va explica de asemenea in ce consta metoda de  intretinere cat si produsele folosite pentru intretinerea acestora.

 
Alte oferte active