Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Momente imortalizate cu Tandem Foto! 150 RON in loc de 400 RON pentru o sedinta de fotografie artistica (1 ora) + un CD personalizat cu 30 poze prelucrate + 1 fotografie printata pe hartie fotografica (dimensiunea maxima A4). BONUS 30% reducere pentru sed

150 
Comanda

Valoare

400 Ron

Reducere

63%

Economisesti

250 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Momente imortalizate cu Tandem Foto! 150 RON in lo
 

Avantaje

 • BONUS 30% reducere pentru o sedinta foto in studio;
 • Alegi locatia favorita pentru o sedinta foto cu adevarat personala;
 • Cuponul poate fi folosit atat de o singura persoana cat si de un cuplu;
 • Aceasta oferta este o ocazie unica de a-ti surprinde iubita/iubitul.

 

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada: 08.04.2011 – 08.06.2011;
 • Oferta include:
 1. O sedinta foto de o ora in locatia aleasa de client;
 2. 1 print pe hartie fotografica mata cu dimensiunea maxima A4 pentru o poza aleasa de tine;
 3. CD cu 30 poze retusate si prelucrate.
 • Bonusul de 30% reducere pentru sedinta foto in studio se aplica in perioada de valabilitate a cuponului;
 • Se poate achizitiona maxim 1 cupon per persoana;
 • Necesita programare in prealabil;
 • Programare la numarul de telefon: 0723.641.098 sau email: office@tandemfoto.ro;
 • Citeste Intrebari Frecvente pentru detalii cum functioneaza.

 

 

“Fotografia este un limbaj pictural modern realizat prin jocuri de lumina. Multimea de tehnici si ingeniozitatea de care dau dovada fotografii pentru crearea si prezentarea ficarei imagini, transforma fotografia intr-o arta in continua evolutie”. Cam asa ar suna discursul unui profesor de la arte la un curs de Tehinica si Arta fotografica. Complicat?

Daca trecem peste limbajul academic si revenim la ofertele noastre, cu oferta e-redus de astazi puteti imortaliza cateva momente din viata si sa le transformati in arta: 150 RON in loc de 400 RON pentru o sedinta de fotografie artistica (1 ora) care va rezulta intr-un pachet de 30 poze prelucrate, puse pe un CD personalizat si fotografia preferata printata pe hartie fotografica in format la alegere (dimensiunea maxima A4). Beneficiezi de 65% reducere pentru o colectie de fotografii profesionale realizate de fotografii Tandem Foto (Alexandru si Larisa) si BONUS 30% reducere pentru o sedinta foto in studio.

Fotografia nu mai este o bucata de hartie lucioasa pe care este reprezentata figura ta in diferite ipostaze mai mult sau mai putin caraghioase si pe care incerci sa le ascunzi in disperare cand prietenii iti cer albumul foto. Fotografii Tandem Foto vor crea o colectie de fotografii pe care vei fi mandru/mandra sa le expui chiar si pe peretii casei tale. Fie ca iti doresti o sesiune foto intr-o locatie de lux sau langa peretii neterminati ai unei constructii industriale, sau poate vrei sa iti imortalizezi progresele tale de la sedintele de echitatie, alege-ti locatia ta preferata, iar fotografii profesionisti vor reusi sa captureze acele momente in toata splendoarea lor.

Dupa o ora de click-uri si pozari, pozele vor fi prelucrate profesional si pregatite pentru “publicul larg”. Alege poza ta preferata si aceasta va fi printata pe hartie fotografica mata (dimensiunea maxima A4). Dupa o perioada de 1-7 zile vei primi colectia de 30 de poze pe un CD persoanlizat si fotografia printata.

 
Alte oferte active