Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Masina ca noua? Se poate: 20 lei pentru 50% reducere la vopsitorie toata masina sau pe element, la alegere. START AUTO UNIVERSAL da o noua fata masinii tale!

20 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Masina ca noua? Se poate: 20 lei pentru 50% reduce
 
Beneficii si conditii:

-Platesti doar 20 lei pentru o reducere cum nu ai mai vazut: - 50% pentru vopsit toata masina sau pe element, la alegere.

-Voucherul este valabil pana la 01.08.2011.

-Rezervarea este necesara a fi facuta in maxim o saptamana de la achizitonarea voucherului.

-Pentru detalii si programari sunati la numarul de telefon 0729.999.966

-Poti achizitiona mai multe vouchere, insa tu poti folosi doar unul, iar pe restul le poti face cadou.

-Acoperi zgarieturile mai vechi si obti o culoare uniforma pe toata suprafata masinii.

-Vopsitorie autoturisme- fara lucrari de tinichigerie

-Ptr vopsitorie integrala exterioara a masinii 5000 reducere 50% 2480 lei

-Ptr element vopsitorie 460 lei reducere 50% 210 lei

-Ptr vopsitorie jeep-uri integral exterior 6600 reducere 50% 3280 lei

-Element jeep 560 lei reducere 50% 260 lei

Societatea START AUTO UNIVERSAL este formată dintr-o echipă tânără pregatita să facă faţă tuturor provocărilor şi a fost înfiinţată în dorinţa de a furniza persoanelor servicii de calitate într-un timp scurt pentru orice tip de masina.

Calitatea serviciilor pe care le oferim este asigurată de un personal bine instruit având o experienţă considerabilă în domeniu precum şi un plan de dezvoltare “pas cu pas” foarte bine structurat.

Service-ul auto va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii: tinichigerie, vopsitorie, reparatii mecanica, tractari auto, geometrie computerizata, diagnoza, intretinere uzuala si mentenanta parcuri auto, la comanda comercializam chiar si piese auto pentru toate autoturismele straine si autohtone.

Avem contracte de colaborare si decontare directa cu majoritatea societatilor de asigurari Omniasig, Uniqa, BCR, Asirom, Astra, Ardaf, Euroins , Generali, Groupama, Allianz Tiriac.

VOPSITORIE

Vopsitoria este dotata cu laborator propriu de indentificare nuantei si prepararea vopselei pe baza de apa, aceasta fiind aplicata intr-un cuptor modern ce asigura o uscare si uniformizare perfecta. Foarte atenti la detalii si respectand cu rigurozitate procesul tehnologic de aplicarea a vopselei, reusim sa redam aspectul initial al autoturismului dumneavoastra.

Atelierul de pregatire vopsire şi vopsitorie are în dotare toată logistica necesară pentru prepararea diferitelor nuanţe de vopsea, cu sistem electronic de supraveghere a dozării cantităţilor de pigmenţi. Specialiştii nostri cu vechime medie de 10 ani, şi experienţă dovedită, bine cunoscuţi ca profesionişti îşi desfăşoară activitatea utilizând cele mai moderne şi economice metode tehnice.

START AUTO UNIVERSAL

Adresa : Adresa sos Vitan Barzesti, nr.5-7, sect.4, Bucuresti(in incinta spalatoriei auto)

Persoana de contact Niculae Antonio 0729999966

 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mydeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active