Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Masaj de relaxare la glow massage! 132 ron in loc de 350 ron pentru abonamet de 7 sedinte masaj de relaxare regional (spate, torace, abdomen, solduri, coapse, gambe).

132 
Comanda

Valoare

350 Ron

Reducere

62%

Economisesti

218 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Masaj de relaxare la glow massage! 132 ron in loc
 
Descriere oferta
Ah, vacanta, ce greu este sa te desparti de ea, mai ales cand stii ca la intoarcere, pe biroul tau, sta sa cada gramada imensa de dosare, care te-au asteptat cuminti sa te intorci din lumea viselor si sa te apuci de treaba.

Fa-ti un cadou de “bun venit la munca” cu oferta e-redus, si trecerea de la vacanta lenesa la portia dubla de stres va fi mai usor de suportat: 132 RON in loc de 350 RON pentru abonamet de 7 sedinte masaj de relaxare  regional (spate, torace, abdomen, solduri, coapse, gambe). Beneficiezi de 62% reducere la cabinetul de masaj Glow Massage.

Lasa-ti corpul si mintea sa se relaxeze intr-un ambient elegant si rafinat, creat de Glow Massage, intr-locatie centrala, dar, in acelasi timp, neperturbata de tumultul citadin. Terapeutii cabinetului ofera servicii profesionale si solutii adaptate fiecarei persoane cat si cazului prezentat de aceasta.

Indiferent de varsata si sex, masajul ajuta la eliminarea toxinelor din corpul tau si creeaza stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. Terapeutii de la Glow Massage vor realiza manevre lente, de intensitate redusa, care au ca scop inlaturarea oboselii si relaxarea generala. Pentru rezultate cu adevarat “relaxante”, aici masajul este asociat cu elemente de meloterapie si aromoterapie. Efectele benefice ale masajului relaxant sunt nenumarate: relaxarea musculara, eliminarea toxinelor din organism, imbunatatirea digestiei,  crearea unei stari de vitalitate si energizare, imbunatatirea circulatia sanguina si limfaticasi, relaxarea generala a intregului organism.

Cabinetul de masaj Glow Massage , iti pune la dispozitie gama larga de masaje – masaj  de relaxare, anticelulitic, terapeutic, sportiv si reflexogen, realizate intr-atmosfera cat mai placuta, pe un fond muzical propice inducerii unei stari de relaxare. Toate tipurile de masaj sunt efectuate de catre personal medical de specialitate, intr-ambianta relaxanta.

Avantaje

  • Locatie centrala, dar, in acelasi timp, neperturbata de tumultul citadin;
  • Servicii profesionale intr-un ambient elegant si rafinat;
  • Masajul este efectuat de catre un personal medical de specialitate;
  • Avantajele masajului de relaxare: stare de vitalitate si energizare, imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, relaxeaza musculatura, elimina oboseala accentuata, mentine buna stare de sanatate.

Conditii Oferta

  • Cupon valabil pentru perioada: 25.08.2011 - 25.10.2011;
  • Necesita programare in prealabil;
  • Programarile se vor face la numarul de Telefon: 0721.507.831 sau prin Email: office@glowmassage.ro;
  • O persoana poate cumpara un numar maxim de 5 cupoane, dar poate utiliza doar 1 din ele, iar celelalte le poate face cadou;
  • Citeste Intrebari Frecvente pentru detalii cum functioneaza.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul e-redus.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active