Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Manichiura si pedichiura perfecta doar la Revival Spa&Beauty! 25 RON in loc de 50 RON pentru o manichiura si pedichiura OPI. BONUS beneficiezi de tratament reconfortant cu parafina.

25 
Comanda

Valoare

50 Ron

Reducere

50%

Economisesti

25 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Manichiura si pedichiura perfecta doar la Revival
 

Avantaje

 • BONUS in intervalul Luni- Joi, orele 9.00 - 16.00, beneficiezi de un tratament reconfortant cu parafina pentru picioare;
 • Servicii profesionale si o ambianta relaxanta;
 • Manichiura si pedichiura impecabile si usor de intretinut datorita calitatii produselor utilizate;
 • Unghiile tale vor purta oja OPI - vedeta saloanelor de manichiura in toata lumea, chiar si in Hollywood!

 

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada: 01.04.2011 - 01.06.2011;
 • Bonusul este valabil doar in zilele de Luni - Joi, orele 9.00 - 16.00;
 • Programul salonului: Luni- Vineri 9.00 - 20.00; Sambata 9.00 - 16.00;
 • Necesita programare in prealabil cu 24 ore;
 • Programare la numarul de telefon: 021.320.70.87, 0747.232.889;
 • Se pot achizitiona mai multe cupoane per persoana;
 • Limita de 2 cupoane/persoana, restul se pot face cadou;
 • Citeste Intrebari Frecvente pentru detalii cum functioneaza.
O manichiura si pedichiura desavarsita sunt accesoriul fashion, care nu iese niciodata din moda. Fii impecabila de la varful degetelor de la picoare pana la cele de la maini cu noua oferta e-redus: 25 RON in loc de 50 RON pentru o manichiura si pedichiura OPI. Beneficiez de 50% reducere la Salonul Revival SPA&Beauty, iar daca vei vizita salonul in zilele de Luni–Joi,  intre orele 9.00 si 16.00, vei primi BONUS  un tratament cu parafina.

 

Chiar daca te pricepi destul de bine sa-ti faci manichiura si pedichiura, nu ar strica, o data pe luna, sa te lasi pe mana unui specialist. Tehnicienii specialisti de la Revival SPA&Beauty iti vor ingriji unghiile de la maini si picioare transformandu-le in bijuterii pe care nu te vei satura sa le etalezi. Unghiile tale vor fi curatate, pilite, lustruite incepand cu realizarea unei manichiuri clasice (curatare, intretinere unghie, cuticula, tegument), iar cand unghiile tale vor deveni 20 de diamante impecabil lustruite, procedura va fi finalizata cu aplicarea unei culori la alegere din colectia de oje marca OPI.

 

In salonul Revival Spa& Beauty totul a fost gandit pentru a oferi clientului  maximul de confort si rasfat, de aceea daca alegi sa vizitezi salonul in zilele de Luni-Joi intre orele 9.00 si 16.00, vei beneficia de efectul relaxant si reconfortant al tratamentului cu parafina pentru picioare. Tratamentul consta in aplicarea unei creme cu colagen si introducerea picioarelor in recipientul cu parafina incalzita, apoi in folie plastica si in botosi termoizolanti. In urma acestui tratament picioarele devin mai moi şi mai ingrijite, pielea devine mai neteda, mai supla şi perfect regenerata.
 
Alte oferte active