Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Mancare autentica maghiara la Bistro Menuet! 39 RON in loc de 78 RON pentru o supa si o friptura la alegere din meniul propus. BONUS 10% reducere aplicata la nota finala pentru meniul de mancare la urmatoarea vizita.

39 
Comanda

Valoare

78 Ron

Reducere

50%

Economisesti

39 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Mancare autentica maghiara la Bistro Menuet! 39 RO
 

Avantaje

 • Locatie ultracentrala;
 • Retete vechi autentice maghiare;
 • Locatie eleganta si cu o atmosfera distinsa;
 • Ingrediente de calitate si mereu proaspete.

 

 

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada:22.03.2011 - 22.04.2011;
 • Cuponul este valabil pentru 2 feluri de mancare la alegere, continand unul din preparatele din meniul propus de restaurant si descrise in oferta: Supa gulas, Supa de miel cu tarhon, Muschi de vita “Budapesta”, Muschi de vita „Kevegasz”;
 • Bonusul de 10% reducere este valabil petru urmatoarele vizite in perioada de valabilitate a cuponului, doar pentru meniul de mancare;
 • O persoana poate cumpara un numar maxim de 5 cupoane, dar poate utiliza doar 2 din ele, iar celelalte le poate face cadou;
 • Limita de 1 cupon/persoana/vizita;
 • Rezervare in prealabil la numerele de telefon: 021.319.94.94; 0751.146.871 sau email: rezervare@bistromenuet.ro;
 • Citeste Intrebari Frecvente.

 

Maghiarii au invatat de la francezi sa faca patiserie,de la austrieci paste de casa, turcii i-au initiat in utilizarea condimentelor, iar ei au gasit reteta perfecta pentru a le imbina pe toate intr-o bucatarie ale carei mancaruri consistente iti ung sufletul.

 

Experimenteaza traditiile gastronomice pastrate de sute de ani cu noua oferta e-redus:39 RON in loc de 78 RON pentru o supa si o friptura la alegere din meniul propus. Beneficiezi de 50% reducere la Bistro Menuet si BONUS 10% reducere aplicata la nota finala pentru meniul de mancare la urmatoarea vizita, in perioada de valabilitate a cuponului.

 

Pentru cei care considera carnea drept cea mai buna leguma si ca aceasta trebuie consumata intr-o ambianta placuta si cu mult bun gust, Bistro Menuet este locul perfect. Eleganta, intimitatea si caldura confortabila defineste fiecare obiect si element decorativ: obiecte de arta veche, fotografii sepia impietrind in rame fine momente din nonsalanta Bucurestilor interbelici, lumini delicate prelingandu-se din Galle-uri indepartate de orice stridente, statuete de bronz datatoare de liniste aristocrata, oglinzi de altadata in penumbre blanzi, toate alese pentru a conferi vizitatorului acea anumita senzatie de evadare din cotidianul aglomerat al Bucurestiului din zilele noastre.

 

Pentru cele 2 feluri de mancare, se poate alege unul din preparatele selectate cu grija si pregatite de bucatarul sef dupa retetele vechi.

 

Pentru supe puteti alege una din cele doua variante:

 


- Supa gulas – pregatit dupa retetele vechi, gulasul preparat la Bistro Menuet va satisface si cele mai exigente cerinte al cunoscatorilor.

- Supa de miel cu tarhon – pregatit la foc mic pentru ca savoarea carnii de miel sa se amplifice in combinatie cu aroma de tarhon.

 

Fripturile propuse:

 

- Muschi de vita “Budapesta” - muschi de vita tras la tigaie impreuna cu ficatul de gasca si servit cu legume si ciuperci delicioase.

 

- Muschi de vita  „Kevegasz” - pregatit intr-un sos de vin, muschiul de vita este servit cu ciuperci si ficat de gasca.
 
Alte oferte active