Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Lux si relaxare! doar 375 ron in loc de 750 ron: 2 nopti cazare in apartament de lux la hotel predeal *****(5 stele) + mic dejun + acces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi si la sala de fitness!

375 
Comanda

Valoare

750 Ron

Reducere

50%

Economisesti

375 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Lux si relaxare! doar 375 ron in loc de 750 ron: 2
 

Avantaje

 • Doriți să experimentați luxul chiar în inima munților? Predeal Comfort Suites este singurul hotel de cinci stele din Predeal, și printre puținele hoteluri high class de pe Valea Prahovei, ce reușește să aducă luxul autentic într-un peisaj pitoresc de neuitat.
 • Predeal Comfort Suites reușește să se plieze pe dorințele turiștilor, fiind o destinație ideală atât pentru lunile romantice de miere cât și pentru călătoriile de afaceri, punându-vă la dispoziţie săli de conferinţă dotate cu o aparatură ultra-modernă.
 • La Predeal Comfort Suites diminețile încep cu un mic dejun delicios într-o atmosferă montană absolut autentică, iar serile se vor încheia printr-un masaj de relaxare și întreținere, printr-o baie reconfortantă în piscină sau o baie de aburi în sauna hotelului.
 • Oaspeții hotelului nostru au privilegiul unor servicii integrale de 5 stele, beneficiind de un tratament exclusivist pe toată perioada șederii. Predeal Comfort Suites vă va pune la dispoziție servicii complete de room service 24 de ore din 24, venind în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră.
 • Predeal Comfort Suites v-a pregătit o ambianţă relaxantă pentru fiecare parte a zilei. Răsfăţul vă aparţine!

Observatii

 • Voucher-ul este valabil pentru 2 nopti in camera superior cu mic dejun inclus;
 • Oferta este valabila pentru lunile Martie, Aprilie si Mai numai in zilele de Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi;
 • Se ofera discount de 25% si la alte servicii (minibar, room service, restaurant);
 • Acces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi, sala de fitness;
 • Se face o rezervare prealabila la numarele de telefon 0268.455.795; 0268.455.796; 0268.455.797.
 • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor
 
Rasfat la cinci stele!
 
Anul acesta pun sucitorul in cui, acum sa nu credeti ca sunt foarte priceputa in ale cozonacului si a preparatelor de Pasti, dar suna interesant..  Macar scap de sportul aruncatul cu privirea sau adusul de pe la parinti ca sa umplem camara de acasa. Ne-am facut planuri ca de Pasti sa mergem la… munte, mai exact la Predeal, hotel Predeal. Dar pentru ca ne place sa fim niste oameni informati si vrem sa stim cu amanunte unde mergem, ne-am horat sa facem o tura, ca tot e deal. Am cumparat un voucher de pe TopDeals.ro, LUX SI RELAXARE! Doar 375 RON in loc de 750 RON: 2 nopti cazare in apartament de lux la Hotel Predeal *****(5 stele) + mic dejun + acces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi si la sala de fitness! A fost o experienta pe care iti doresti sa o traiesti iar si iar. “Da-mi noptile inapoi de amintire pline, le inteleg acum pe fetele acelea simpaticute care fredonau de zor”. Am uitat sa va spun ca am avut discount de 25% la  minibar, room service, restaurant, dar si acces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi, sala de fitness. Ati prins ideea? Daca vreti mai multe amanunte citeste pe TopDeals.ro
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active