Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Inchiriaza o masina pentru vacanta – Prima Rent A Car! Plateste 10 RON pentru o reducere de 80 RON din suma totala a inchirierii, pentru orice tip de autoturism de la Prima Rent A Car (minim 3 zile).

10 
Comanda

Valoare

80 Ron

Reducere

88%

Economisesti

70 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Inchiriaza o masina pentru vacanta – Prima Rent
 

Avantaje

 • Cele mai simplificate proceduri de inchirieri auto;
 • Servicii de calitate la preturi scazute;
 • Tarifele includ toate taxele: TVA, asigurare accident, asigurare furt, taxe de drum, kilometri nelimitati, pentru 1-3 zile sunt inclusi 300 km/zi.

 

 

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada: 17.04.2011 - 17.07.2011;
 • Reducerea de 80 RON este aplicata la suma totala pentru inchirierea autoturismului pentru o perioada minima de 3 zile, in limita stocului disponibil;
 • Cupoanele nu se cumuleaza pentru rezervarea unui singur autoturism!
 •  Se fac rezervari in prealabil;
 • Pentru mai multe informatii despre procedura de inchiriere si rezervari va rugam sa contactati agentia la numarul de telefon: 0741.177.462,021.316.10.80 sau email: office@primarent.ro;
 • O persoana poate achizitiona maxim 5 cupoane si poate utiliza 1 cupon/rezervare autoturism;
 • Cupoanele sunt transmisibile;
 • Nu se cumuleaza cu alte oferte;
 • Citeste Intrebari Frecvente

 

 

Un lucru pe care nu si-l doreste nimeni niciodata este sa imprumute masina de la prieteni sau parinti pentru a putea pleca in weekend pana la munte sau pur si simplu pentru o tura prin oras. Bucura-te de libertatea miscarii cu noua oferta e-redus:Plateste 10 RON pentru o reducere de 80 RON din suma totala a inchirierii, pentru orice tip de autoturism de la Prima Rent A Car. Reducerea de 80 RON este aplicata la suma totala pentru inchirierea autoturismului pentru o perioada minima de 3 zile, in limita stocului disponibil.

Prima Rent A Car este o companie in plina dezvoltare pe piata inchirierilor de autoturisme din Romania, care si-a propus sa ofere clientilor sai servicii de calitate la preturi scazute. Experienta acumulata si procedurile de inchiriere simplificate, sunt garantia serviciilor de calitate si ofera incredere clientilor care doresc sa inchirieze o masina.

Alege dintr-o gama variata de autoturisme in functie de nevoile tale. Poti inchiria o Mazda MX5 1.8, daca vrei sa impresionezi o fata, iar pentru o vacanta la mare poti inchiria un Opel Zafira, unde incap 7 prieteni impachetati cu tot cu costumele de baie, umbrele, sezlonguri si multa bere rece. Inchiriaza o masina pentru un weekend si vei primi cele mai avantajoase tarife cu toate taxele incluse (TVA, asigurare accident, asigurare furt, taxe de drum, kilometri nelimitati, pentru 1-3 zile sunt inclusi 300 km/zi).

Pentru mai multe informatii despre procedura de inchiriere si rezervari va rugam sa contactati agentia la numarul de telefon: 0741.177.462, 021.316.10.80 sau email: office@primarent.ro.

 
Alte oferte active