Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Incarcare FREON AUTO  -  5 RON pentru Reducere 50 RON din pretul unei Incarcari! Reducere 90% !

5 
Comanda

Valoare

50 Ron

Reducere

90%

Economisesti

45 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Incarcare FREON AUTO  -  5 RON pentru Re
 
Descriere oferta


A venit primavara, se incing Gratarele, se apropie Pastele si 1 Mai… Din toate aceste motive ne-am gandit ca ar fi bine sa ai Masina Pregatita De Drum!

Dift.rsi Master Motors iti ofera Reducere de 50 RON pentru a incarca cu FREON instalatia de CLIMA / AER CONDITIONATa Masinii Tale.Vei plati Numai 80 RON in loc de 130 RON pentru a avea asigurata Temperatura Optima in Masina in timpul Calatoriei. Incarcarea se va realiza cu ajutorul unui Robot Special BOSCH de Ultima Generatie, a carui Calitate nu poate fi pusa la indoiala.

Astfel vei avea Masina Pregatita pentru calatorii si te vei bucura la maxim de soarele calduros al acestui anotimp. Nu lasa conditiile atmosferice sa iti strice vacanta!

P.S. Producatorii Recomanda incarcarea cu Freon a instalatiei de Clima / Aer Conditionat data la 2 ani, pentru functionarea corecta - la parametri normali - a acestui sistem.

Termenii ofertei


•Voucherul este valabil 30 zile.

•Un utilizator poatefolosi un singur voucher / masina, dar poate cumpara mai multe pentru a le face cadou

•Voucherele pot fi facute cadou.

•Voucherul poate fi folosit incepand cu data de 05 aprilie 2011, daca oferta s-a activat

•Mergi cu voucherul printat la Master Motors

•Programare Telefonica la numarul 0766.868.233 sau 0723.619.915

•Pretul INCLUDE 1kg FREON (suficient pentru 99% dintre masini - excpetie fac masinile mari, spre exemplu Mercedes Clasa S sau BMW Seria 7)

Beneficiile ofertei


• Reducere 50 RON la Incarcare Instalatie Clima / Aer Conditionat cu FREON

Despre companie


O echipa profesionista, avand un atelier modern si dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate urmatoarele servicii:

- reparatii electromotoare alternatoare, instalatii electrice auto;

- diagnoza computerizata a autovehiculului;

- reparatii instalatii aer conditionat aut( clima auto);

- incarcarii instalati aer conditionat cu freon;

- montaj alarme auto, sisteme audio, instalatii xenon, inchideri centralizate.

Unitatea de lucru si personalul sunt autorizate de catre organele competente in vederea desfasurari acestor activitati, astfel asigurand nu numai servici si produse la PRETURI EXCEPTIONALE, mai mult GARANTAND O CALITATEA DESAVARSITA A PRODUSELOR SI SERVICRIILOR

Pentru service-ul instalatiei de climatizare folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare cu freon, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon necesara functionarii corecte a instalatiei.

SFATUL NOSTRU:Porniti climatizarea cel putin data la 15 zile. Acest lucru va permite lubrefierea sistemului si evita pierderea etanseitatii sistemului. Aceasta permite evitarea efectuarii de reparatii nedorite.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.dift.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active