Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Ia-ti acum un voucher de reducere valabil 6 luni pentru un rca la masina ta sau la asigurarea obligatorie pentru locuinta!

2 
Comanda

Valoare

15 Ron

Reducere

87%

Economisesti

13 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Ia-ti acum un voucher de reducere valabil 6 luni p
 

BENEFICII

- Mytarget si Irib Asigurari (Broker) iti propune sa incepi sa faci economii incepand de acum.

- Daca ai o masina si iti expira RCA-ul in urmatoarele 6 luni sau daca esti propietar al unei locuinte si nu ai incheiat inca asigurarea obligatorie pentru aceasta, sau daca doresti pur si simplu sa achizitionezi o asigurare de orice fel ( CASCO, raspundere civila, malpraxis sau asigurare facultativa pentru locuinta), atunci profita de voucherul Mytarget - valabil 6 luni.

- Irib Asigurari colaboreaza cu toate companiile importante de asigurari din Romania, astfel incat, in momentul incheierii unei asigurari echipa Irib iti poate oferii cea mai buna oferta pentru nevoile tale si, si mai important, la cel mai mic pret de pe piata !!!

- Fiecare voucher iti aduce o reducere de 15 RON din pretul asigurarii.

- Bonus: Pentru masinile cu capacitate cilindrica mai mare de 1800 cm3 poti folosii 2 vouchere cumulate la incheierea asigurarii ! RCA-ul se incheie pe fie pe 6 luni fie pe 1 an (unde ai de asemenea o reducere variabila in functie de compania de asigurari aleasa)

VOUCHER

- Dupa ce oferta se incheie, foloseste voucherul oricand in urmatoarele 6 luni.

- Vei primi voucherul pe mail in maxim 48 de ore dupa ce oferta s-a incheiat. In cazul platii prin transfer bancar (factura proforma) durata procesarii poate fi mai mare, iar voucherele se trimit dupaconfirmareaplatii.

- Contacteaza echipa IRIB Asigurari - Constanta la unul din numerele de telefon: 0724.339.496. / 0732.585.646. / 0752.029.076. sau la sediul din Bld. Alexandru Lapusneanu nr.104, vis-a-vis Mind Bank, et. 1, Constanta

- Fiecare voucher iti reduce pretul aigurarii cu 15 RON. Voucherele nu se pot cumula pentru o singura asigurare cu exceptia de mai jos.

- Pentru masinile cu capacitate cilindrica mai mare de 1800 cm3 poti folosii 2 vouchere cumulate la incheierea asigurarii !RCA-ul se incheie pe fie pe 6 luni fie pe 1 an (unde ai de asemenea oreducere variabila in functie de compania de asigurari aleasa)

- Un utilizator poate achizitiona maxim 10 vouchere, si le poate folosii pe toate sau le poate face cadou.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Intermedieri de circa 6,6 mil. lei pentru INSURANCE REINSURANCE INTERNATIONAL Broker de Asigurare


Compania INSURANCE REINSURANCE INTERNATIONAL Broker de Asigurare a intermediat, pe parcursul primului semestru al anului in curs, un volum de prime de 6,59 mil. lei.

In structura primelor intermediate, asigurarile CASCO reprezinta peste 74% din portofoliul companiei (intermedieri de 4,9 mil. lei), in vreme ce asigurarile RCA, cu o pondere de 11,26 puncte procentuale, au generat prime intermediate de peste 742 mii lei. Totodata, asigurarile de accidente si boala, respectiv asigurarile de raspundere civila generala, au generat venituri din intermedieri de circa 105 mii lei, respectiv 128 mii lei.

IRIB are o retea teritoriala ce se rezuma la doua reprezentante in orasele Bucuresti si Ploiesti. Mugur PRUNDEA, Directorul Executiv al companiei, are o vasta experienta in sfera asigurarilor, fiind anterior, timp de trei ani, Director PORSCHE Broker de Asigurare, iar timp de aproape un an a activat in cadrul Departamentului de Bancassurance si Leasing al ASTRA-UNIQA.
Compania a fost infiintata la finele anului 2007, actionarii principali ai acesteia fiind Guglielmo FRINZI (95%) si Alessio NENEGAZZO (5%).

PARTENER:

I.R.I.B. ASIGURARE SA - Constanta

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mytarget.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active