Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8833 inregistrati Close Close

Gulas autentic la Bistro Menuet! 8 RON in loc de 18 RON pentru o supa Gulas delicioasa la Bistro Menuet.

8 
Comanda

Valoare

18 Ron

Reducere

56%

Economisesti

10 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Gulas autentic la Bistro Menuet! 8 RON in loc de 1
 

Avantaje

  • Locatie ultracentrala;
  • Retete vechi autentice maghiare;
  • Locatie eleganta si cu o atmosfera distinsa;
  • Ingrediente de calitate si mereu proaspete.

 

 

Conditii Oferta

  • Cupon valabil pentru perioada: 14.04.2011 - 14.06.2011;
  • Cuponul este valabil doar pentru servire in restaurant;
  • O persoana poate cumpara un numar maxim de 5 cupoane, dar poate utiliza doar 1 din ele, iar celelalte le poate face cadou;
  • Limita de 1 cupon/persoana/vizita;
  • Rezervare in prealabil la numerele de telefon: 021.319.94.94; 0751.146.871 sau email: rezervare@bistromenuet.ro;
  • Citeste Intrebari Frecvente.

 

Fiecare tara se lauda cu un anumit preparat traditional. La sfarsitul secolului al XVIII-lea, Regele Iosif al II-lea a ridicat Gulasul la rangul de preparat traditional si de atunici umila mancare al pastorilor de vite din pustele Ungariei a intrat in cartile culinare internationale ca preparat traditional unguresc.

Experimenteaza traditiile gastronomice pastrate de sute de ani cu noua oferta e-redus:8 RON in loc de 18 RON pentru o supa Gulas delicioasa la Bistro Menuet.

Cuvantul gulas in maghiara si astazi inseamna "pastor de vite". Drumul parcurs de aceasta mancare pana la reteta sa finala cuprinde secole de traditie care sunt pastrate cu sfintenie in reteta restaurantului Bistro Menuet. Pentru a pregati un gulas autentic, Bistro Menuet  foloseste cele mai proaspete ingridiente de baza: carne de vita, ceapa, ardei iuti si pudra de paprika, pe care le condimenteaza cu ingrediente aromate pentru o savoare autentica.

Bistro Menuet este locul perfect pentru a experimenta bucataria maghiara. Eleganta, intimitatea si caldura confortabila defineste fiecare obiect si element decorativ al restaurantului: obiecte de arta veche, fotografii sepia impietrind in rame fine momente din nonsalanta Bucurestilor interbelici, lumini delicate, statuete de bronz datatoare de liniste aristocrata, oglinzi de altadata in penumbre blanzi, toate alese pentru a conferi oaspetilor acea anumita senzatie de evadare din cotidianul aglomerat al Bucurestiului din zilele noastre.

 
Alte oferte active