Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Freeze & slim cu criolipoliza! alege 2, 4, 6 sau 8 aplicari criolipoliza cu laser soft si radiofrecventa! ingheti celulita si elimini garantat pana la 40% din tesutul adipos. maximizeaza efectele de conturare si fermitate!

198 
Comanda

Valoare

780 Ron

Reducere

75%

Economisesti

582 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Freeze & slim cu criolipoliza! alege 2, 4, 6 sau 8
 
Descriere oferta

  Adio colacei, adio celulita! Bun venit silueta remodelata! Ingheta definitiv pana la 40% din tesutul adipos cu CRIOLIPOLIZA cu Laser Soft si maximizeaza efectele de fermitate cu aplicari Radiofrecventa! Vei atrage toate privirile cu noile tale forme sexy!

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Poeme Salon pour femme, in zona Timpuri Noi, vis-a-vis camine Titu Maiorescu.

  780 Lei198Leipentru 2 aplicari Criolipoliza cu Laser Soft - (30 min/aplicare) (1 zona dubla) + 2 sedinte Radiofrecventa (20 min/sed)
  1560 Lei328Leipentru 4 aplicari Criolipoliza cu Laser Soft - (30 min/aplicare) (2 zone duble) + 4x aplicari Laser Soft + 4 sedinte Radiofrecventa (20 min/sed)
  3120 Lei630Leipentru 8 aplicari Criolipoliza cu Laser Soft - (30 min/aplicare) (4 zone duble) + 8x aplicari Laser Soft + 8 sedinte Radiofrecventa (20 min/sed)
  2340 Lei498Leipentru 6 aplicari Criolipoliza cu Laser Soft - (30 min/aplicare) (3 zone duble) + 6x aplicari Laser Soft + 6 sedinte Radiofrecventa (20 min/sed)
  Aparatul are un singur capat de tratament ce se aplica pe rand pe fiecare zona (30 minute / zona). Prin 2 aplicari se trateaza 1 zona dubla (de exp. fese sau aripioare).

  Procedura de Criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum si laser soft care ridica pliul de grasime si sparge nodulii de grasime existenti. Astfel grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate. In timpul procedurii de criolipoliza se distruge intre 25% si 40% din tesutul adipos. Pot fi tratate toate zonele care au minim 2,5 cm de grasime intre piele si muschi. 

  Poeme Salon iti oferta toate serviciile de beauty pe care le doresti. Salonul foloseste doar produse de cea mai buna calitate, astfel tu vei avea parte de o calatorie deosebita in lumea fascinanta a frumusetii!

  Poeme Salon pour femme

  Poeme Salon pour femme este centrul de infrumusetare si remodelare corporala dedicat exclusiv femeilor. Intretine-ti frumusetea naturala.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te telefonic in urmatoarele 30 de zile pentru activare, iar ulterior beneficiezi de inca 1 sau 2 luni pentru finalizarea sedintelor/aplicarilor, in functie de pachetul ales!

Program salon:
Luni - Vineri12:00 - 20:00
Sambata 10:00 - 18:00

Aparatul are un singur capat de tratament ce se aplica pe rand pe fiecare zona (30 minute / zona). Prin 2 aplicari se trateaza 1 zona dubla (de exp. fese sau aripioare).

CONTRAINDICATII CRIOLIPOLIZA:
- sarcina,
- perioada de alaptare,
- cancer, inflamatii acute,
- probleme renale, ale ficatului, inimii
- HTA
- Ulcer gastric sau duodenal
- persoane cu pacemaker,
- diabet,
- epilepsie,
- eczeme, boli ale pielii in zona de tratament,
- implanturi de metal si plastic
- menstruatie
- minim 3 luni de la o interventie chirurgicala, cum ar fi cezariana

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828754

Voucherul este valabil pana pe 15.09.2017

 

Poeme Salon pour femme

Numar de telefon: 0317828754

http://izzyreduceri.ro/
Bulevardul Gheorghe Sincai nr. 15, bl 5A, sc 2, ap 29 (parter) interfon 29
Bucuresti, Bucuresti, Sector 4 77006
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active