Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8783 inregistrati Close Close

Fotografia preferata transformata intr-un Tablou. 39 lei in loc de 79 pentru Fotografie pe suport Canvas. Reducere de 50% numai la Declic.ro!

39 
Comanda

Valoare

79 Ron

Reducere

51%

Economisesti

40 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Fotografia preferata transformata intr-un Tablou.
 
Beneficii si conditii :

-Tablou personalizat la cel mai mic pret!

-Voucherul este valabil pana la data de 31.05.2011.

-Poza dorita o poti alege chiar tu, dar poti beneficia si de un BONUS: Fotografia poate fi realizata si de un fotograf profesionist de la Declic.ro absolut GRATIS!

-Imaginea va fi prelucrata in functie de preferintele tale.

-Poti cumpara mai multe vouchere, pe care sa le folosesti pentru tine sau pentru cadouri celor dragi.

-Voucherul poate reprezenta si un cadou frumos si inedit pentru cei apropiati!

Fotografie pe suport canvas :

Fotografia preferata transformata intr-un tablou.

Acum, ca se apropie Pastele, reinviati amintiri sau sentimente imprimandu-le pe o panza.Veti avea sentimentul ca v-ati plimbat in vechiul Paris si un pictor de pe malul Senei v-a imprimat chipul sau locul preferat pe o panza cu ajutorul pensulelor lui vechi si uzate.

Puteti face acest tablou cadou persoanelor dragi sau puteti sa il pastrati in camera dv pentru a-l privi ori de cate ori aveti ocazia.

Trebuie doar sa ne trimiteti imaginea pe care doriti sa o printati.

BONUS:

1. Putem prelucra imaginea trimisa de dv ( conversie color la alb negru, sepia, cyanotype, antique lite, acoperirea problemelor de piele, accentuarea efectului de pictura, etc);

2. Daca nu aveti deja o imagine pe care doriti sa o imprimati pe panza, un fotograf Declic, va executa un portret profesionist dv sau dv si persoanei dragi pentru a-l putea printa.

Dimensiuni initiale ale panzei 29*21 cm.

Fotografia imprimată pe pânză se întinde pe un cadru de lemn, iar în felul acesta 2 cm din fiecare latura a fotografiei se aplică lateral pe ramă. Nu garantam calitatea imaginii imprimate pentru poze sub 2megapixeli. Durata de predare din momentul primirii imagini ( sau executarii imaginii de catre Declic):3 zile.

Pentru cei care doresc sa imprime o imagine executata de un fotograf Declic, trebuie sa sune sa se programeze la 0732255516.

Declic

Telefon : 0732.255.516

Web : www.declic.ro

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mydeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active