Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Fotbal copii! doar 50 ron in loc de 150 ron pentru un curs de fotbal de o luna cu 8 sedinte la scoala de fotbal pentru copii voievod. consuma energia copilului tau intr-un mod organizat si in favoarea sanatatii lui!

50 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

67%

Economisesti

100 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Fotbal copii! doar 50 ron in loc de 150 ron pentru
 

Avantaje

 • Ofera-i copilului tau experienta unui sport de echipa;
 • Fotbalul disciplinează, fortifică organismul, oferă încredere în propriile forţe, educă şi oferă un mediu concurenţial pentru copil care nu poate duce decât la progres individual;
 • Voievod Bucureşti este o şcoală de fotbal pentru copii bazata pe pricepere şi plăcerea de a învăţa copiii fotbal. Şcoala asigură învăţarea fotbalului într-un cadru de excepţie pentru că, pe lângă antrenamente făcute cu dedicare şi profesionalism, copiii vor avea acces la: două terenuri sintetice, balon, vestiare, duşuri şi o zonă liniştită în mijlocul naturii, la malul lacului Străuleşti.
 • Voievod si-a propus: să devină o pepinieră de tinere talente; să formeze fotbalişti de performanţă care să poată face faţă tehnic, tactic, fizic şi psihic cerinţelor fotbalului la nivel înalt; să educe ţinerii fotbalişti în spiritul fair-playului şi al concurenţei şi să le formeze o atitudine de învingători; să devină un club respectat pe plan naţional şi internaţional; să câştige competiţii municipale, zonale sau naţionale şi să participle cu success la competiţii internaţionale.
 • Școala se adresează copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani (nascuti intre anii 2000-2005).
 • Copiii vor face mai multe tipuri de antrenamente, specifice fotbalului de performanță: initiere, forță cu propriul corp, psihic, tehnic, tactic (inițiere în sarcinile fiecărui post).
 • Copiii vor avea șansa să participe, în funcție de performanțe, în campionatul municipal, în turnee interne și internaționale.
 • Antrenorul este Cristian Popescu fotbalist profesionist, actual antrenor, licenţiat în educaţie fizică şi sport, specializarea Fotbal, cu peste 25 de ani de experienta.

Observatii

 • Școala de fotbal Voievod București își desfășoară antrenamentele la Club Oasis Sport & Leisure, din Şoseaua Străuleşti nr.4.
 • Clubul se află departe de forfota obositoare din inima Bucureştiului, pe malul Lacului Băneasa (Străuleşti) - in spatele Casei Presei;
 • Programul de antrenament va fi realizat odată cu formarea grupelor, ținând cont și de programul copiilor;
 • Copiii care pot beneficia de acest abonament trebuie sa aiba varste cuprinse intre 5 si 10 ani;
 • Oferta este valabila 90 de zile de la data achizitiei;
 • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor

Talentele de mici se vad…

 

Recent, am constat ca a disparut din arhiva casei si ultima vaza pe care o primisem de la bunica. S-a ales praful la propriu de ea. I-a venit de hac fiul meu care in fiecare zi isi incearca talentele de Maradona prin casa. Cum nu avem poarta la care sa suteze si nici portar, m-am vazut dezmostenita de anumite achizitii sau amintiri care imi placeau sa le am in vitrina. Sotul meu face haz de necaz si imi spune ca arta cere sacrificii, halal arta… Si ca tot este atat de iscusit in a suta ba cu dreptul, ba cu stangul ne-am gandit sa ii facem piticului un cadou inedit ca tot vine ziua lui. Nu va fi o pacaleala chiar daca este nascut de 1 aprilie. Timp de o luna va trai visul cu ochii: va merge la fotbal. I-am cumparat de la TopDeals.ro un voucher si doar cu 50 RON in loc de 150 RON va beneficia de un curs de o luna cu 8 sedinte la Scoala de Fotbal pentru Copii Voievod.

 

 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active