Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Fii mai atragator/ atragatoare ca oricand cu doar 33 Ron in loc de 110 Ron, Gout Style! Super rasfat: tuns varfuri, spalat, coafat simplu, masca si fiola tratament aminexil din gama L’oreal!

33 
Comanda

Valoare

110 Ron

Reducere

70%

Economisesti

77 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Fii mai atragator/ atragatoare ca oricand cu doar
 

Un organism sanatos este camera de oaspeţi a sufletului, un organism bolnav o inchisoare (Francis Bacon)

Pornind de la aceasta idee, ne dorim ca cel mai important lucru al existentei noastre, sanatatea, sa fie aspectul primordial de care trebuie sa avem grija.

Un organism sanatos ne asigura o viata mai buna, o viata fara dureri, o viata mai linistita.

De aceea venim in preintampinarea problemelor de sanatate prin aceasta oferta esentiala asigurarii sanatatii noastre.
Ecografia abdominala poate descoperi daca suferiti afectiuni ale pancreasului, ficatului, rinichilor, uterului, prostatei, splinei, ganglionilor abdominali, vezicii biliare, vezicii urinare, sau apendicelui

Daca totusi suferiti de o anumita durere, ecografia este indicata cand suferiti de:

- dureri abdominale
- tulburari de ciclu menstrual
- tulburari de tranzit
- tulburari urinare
- marirea abdomenului fara a avea o cauza precisa
- dureri de rinichi
- traumatisme abdominale
- suspiciuni ale afectiunilor de : ficat, pancreas, cai biliare, splina, ovare, vezica urinara, prostata, ganglioni abdominali

Cum va pregatiti pentru ecografia abdominala

De preferat este ca pacientul sa nu fi mancat inainte cu 6 ore, sa se consume inainte cu o ora 1-1,5 l apa plata si sa se abtina de la urinare pana dupa ecografie. Toate aceste masuri ajuta la vizualizarea cat mai clara a organelor, deci implicit si interpretarea clara a ecografiei rezultate in urma acestei examinari va fi mai usoara.
Centrul Medical „Pop de Basesti” este o unitate de asistenta medicala ce are ca scop acordarea de servicii medicale de calitate. A fost infiintat in decembrie 2002, dezvoltandu-se continuu pana la structura actuala.
Aceasta unitate pune la dispozitia clientilor o echipa medicala competenta si profesionista, care creeaza o noua viziune asupra relatiei medic-pacient, care are la baza increderea reciproca si liberul consimtamant. Pentru indeplinirea acestui deziderat s-a recurs la selectia riguroasa a resurselor umane si la formarea profesionala continua.
De la primul pas facut in centrul medical si pana la iesire veti intalni un personal competent, cu un comportament atent, care trateaza cu maxima consideratie problemele dvs.

Nu lasati durerea sa puna stapanire pe viata voastra. Preintampinati problemele, astfel va veti feri din timp de ele sau veti putea din timp sa le rezolvati.

Pentru a pastra sanatatea este o datoria morala si religioasa, sanatatea este baza tuturor virtutilor sociale si ele nu mai pot fi utile atunci când nu suntem bine.
(Samuel Johnson)

"Frumusetea este primul dar pe care natura il face femeii si tot primul pe care il cere." - Auguste Mere ...noi extindem ideea si asupra barbatilor, doar oferta este UNISEX!

…iar frumusetea intretinuta la exterior va radia si se va pastra mult mai mult timp la interior! Farmecul unei persoane este adesea redat nu doar de trasaturile ei naturale; lui i se adauga si felul in care se ingrijeste, increderea pe care o are in propria infatisare si in propriile forte si bineinteles, zambetul acela molipsitor si stralucitor, plin de incredere!

Si pentru ca Gout Style crede in puterea pe care un om atragator o are, vine in intampinarea voastra cu o super oferta, perfecta daca va doriti un look improspatat, acel “je ne sais quoi” ce va atrage privirile, oriunde ati fi, si admiratia celor dragi, in orice moment al zilei.

Mai mult, parul face parte din arsenalul de frumusete atat al sexului frumos cat si al sexului puternic, motiv pentru care merita sa fie mereu rasfatat, ingrijiti si spectaculos. Fa o schimbare, Gout Style: tuns varfuri, spalat, coafat simplu, masca, fiola tratament aminexil din gama L’Oreal. Rezultatul va fi…. WOW!

Salonul Gout Styleeste locul in care vei gasi exact ce ai nevoie atunci cand e vorba de frumusete, iar felul in are arataeste la fel de estetic: mirajul formelor si culorilor din salon, design-ul clasic care nu inceteaza sa te uimeasca prin formele simpliste si imaginative, toate creeaza o atmosfera relaxanta si familiara.

Rasfata-te si fa o schimbare de stil… cu Gout Style!

 
Google Map
 
Alte oferte active