Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Fii in cea mai buna forma - relaxat si revigorat! prinde oferta speciala pentru domni, ce include 6 sedinte masaj sportiv, 6 sedinte masaj relaxare si 1 peeling corporal! scapi de oboseala, detensionezi musculatura si iti recapeti energia pozitiva la optim therapy!

209 
Comanda

Valoare

355 Ron

Reducere

41%

Economisesti

146 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Fii in cea mai buna forma - relaxat si revigorat!
 
Descriere oferta

  Energie pozitiva, relaxare si o conditie fizica excelenta pentru domni care se respectaa! Prindeti oferta cu pret redus pentru 6 sedinte de masaj sportiv, 6 sedinte de masaj de relaxare si 1 peeling corporal! 

  Garantat scapati de oboseala si va simtiti fresh la Optim Therapy, centrul cu echipa de terapeuti acreditati, cu peste 10 ani experienta in domeniu!

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Optim Therapy, in zona Timpuri Noi.

  355 Lei209Leipentru Pachet special pentru barbati: masaj sportiv + masaj relaxare + peeling
  • 6 x masaj sportiv (30 min/sed)
  • 6 x masaj de relaxare (30 min/sed)
  • 1 x peeling corporal

  Masajul sportiv realizat prin tehnici speciale de catre maseuri cu experienta, are rezultate extrem de bune in remodelarea corporala, detensionarea musculaturii si imbunatatirea circulatiei sangvine. De asemenea, masajul sportiv este benefic si pentru inlaturarea oboselii, ajuta la recuperarea post operatorie si grabeste vindecarea diverselor leziuni.

  Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.

  Peelingul este o modalitate de exfoliere corporala  care ajuta pielea sa se oxigeneze mai  bine prin eliminarea celulelor moarte si a impuritatilor si totodata, prin stimularea regenerarii celulare. Este recomandata tuturor.


  Optim Therapy vine in intimpinarea starii tale de bine. Scopul echipei de terapeuti profesionisti este ca tu sa-ti recapeti sanatatea si energia!

Clientii au dreptul la o singura reprogramare, fara penalizari.
Daca intervine a doua reprogramare / anulare (cu mai putin de 48ore fata de ora programarii), sedinta se va considera efectuata, iar contravaluarea serviciului nu mai poate fi returnata.

Poti utiliza personal 1 voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 20 de zile!

Program: L-V 08:00-21:00 S: 08:00-16:00

Este necesara programare telefonica.

Programarile se realizeaza la telefon: 0727100112

Voucherul este valabil pana pe 10.06.2018

 


Optim Therapy

Numar de telefon: 0727100112

http://www.izzyreduceri.ro
str. Plugarilor, nr. 18,
Bucuresti, Bucuresti, Sector 4
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active