Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Ferestre PVC de la GL Glass! 10 RON pentru o reducere de 50% pentru orice configuratie de tamplarie PVC (termopan). BONUS ai 30% reducere la rulouri exterioare PVC si AL.

10 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Ferestre PVC de la GL Glass! 10 RON pentru o reduc
 

Avantaje

 • BONUS ai 30% reducere la rulouri exterioare PVC si AL;
 • Tamplarie calitate Rehau;
 • Echipa care ofera  servicii si produse de calitate excelenta;
 • Oferta este valabila pentru Bucuresti si Brasov.

 

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada: 26.03.2011 – 30.04.2011;
 • Reducerea se aplica pentru: deplasare si masuratori la domiciliu, materiale PVC pentru orice configuratie, manopera, demontare si instalare;
 • Bonusul de 30% reducere este valabil pentru intreaga perioada de valabilitate a cuponului si se aplica doar pentru rulouri exterioare PVC si AL ;
 • Program de lucru: Luni-Vineri 9.00 -18.00, Sambata 9:30 - 13:00;
 • Necesita programare in prealabil;
 • O persoana poate achizitiona maxim 5 cupoane, dar poate utiliza doar 1 din ele, iar celelalte le poate face cadou;
 • Nu se cumuleaza cu alte oferte;
 • Citeste Intrebari Frecvente pentru detalii cum functioneaza.

 

INAINTE DE A ACHIZITIONA CUPONUL e-redus VA RECOMANDAM SA FACETI O CERERE DE OFERTA LA GL GLASS!

Pierderea termica din casa se efectueaza in mare parte prin ferestre, mai mult de 40%! Economiseste de doua ori cu oferta e-redus de astazi: 10 RON pentru o reducere de 50% pentru orice configuratie de tamplarie PVC (termopan) numai la GL Glass. Reducerea se aplica pentru: deplasare si masuratori la domiciliu, materiale PVC pentru orice configuratie, manopera, demontare si instalare. BONUS ai 30% reducere la rulouri exterioare PVC si AL. De asemenea puteti beneficia si de alte servicii oferite de GL Glass gratuit precum: consultanta si cerere de oferta online.

Importanta alegerii tamplariei pentru casa ta este bine-cunoscuta deja. Tamplaria PVC este cea mai populara alegere datorita avantajelor sale: durabilitate, rezistenta la intemperii si oscilatii de temperatura, usor de intretinut, isi mentine aspectul placut chiar si dupa ani de zile.

GL Glass iti propune servicii si produse de calitate pentru confortul casei tale: tamplarie pvc de calitate marca REHAU, cu armatura din otel zincat avand mai multe serii EURO 60, EURO 70, BRILLIANT, GENEO cu o garantie de 10 ani, feroneria este GU Uni-jet, garantata 5 ani. Pentru ca un rol foarte important in calitatea unei tamplarii il joaca geamul cu care este echipata, GL Glass utilizeaza sticla marca Saint-Gobain, garantie de 5 ani de zile.

Tamplaria PVC realizata de GL Glass va implini design-ul interior, ca si arhitectura a casei tale. Consultantii specializati iti vor propune o configuratie adaptata stilului casei si doleantelor tale, de la ferestre cu o geometrie simpla, care se adapteaza oricarui stil architectural pana la tamplarii sofisticate pentru o casa cu caracter aparte.

GL Glass va ofera de asemenea o gama variata de: usi de garaj in diferite culori, jaluzele verticale, jaluzele orizontale din aluminiu, glafuri interioare pvc si exterioare aluminiu, plase insecte (fixe, balama, rulou sau plisse).

 
Alte oferte active