Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Fa-ti un cadou de pasti si uita de grija curatirii covoarelor! cu doar 3 ron ai o reducere de 66% la sevdas cleaning!

3 
Comanda

Valoare

9 Ron

Reducere

67%

Economisesti

6 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Fa-ti un cadou de pasti si uita de grija curatirii
 

BENEFICII

- Uita de grija curatirii covoarelor! Uita de efortul depus cu batutul, spalatul, periatul si caratul covoarelor! Uita de toate neplacerile legate de covoare: pete dificile, mirosuri neplacute, parul de animale si mai ales curatarea lor!

 

- Mytarget impreuna cu Sevdas Cleaning iti vine in intampinarea Pastelui cu o oferta incredibila: DOAR 3 RON/m2 IN LOC DE 9 RON/m2 pentru serviciu profesional de spalare de covoare.

 

- In plus efortul tau e redus la maxim: Tot ce ai de facut e sa pui mana pe telefon si sa-ti faci o programare. Echipa Sevdas vine la tine acasa sa ridice si sa inapoieze covoarele ! Elegant, rapid, eficient si fara efort!

 

- Un voucher poate fi folosit pentru spalarea unui covor de orice natura indiferent de marimea acestuia. In urma masurarii vei platii doar 3 ron/m2 iar banii ii vei platii cand echipa Sevdas iti va inapoia covoarele curate acasa!

 

 

VOUCHER

- Dupa ce oferta se incheie, foloseste voucherul oricand in urmatoarele 30 de zile.

 

- Vei primi voucherul pe mail in maxim 48 de ore dupa ce oferta s-aincheiat. In cazul platii prin transfer bancar (factura proforma) durataprocesarii poate fi mai mare, iar voucherele se trimit dupa confirmareaplatii.

 

-Voucherul se foloseste pe baza de programare la nr. de telefon: 0767.708.314/ 0762. 377. 184./ 0729. 656.175. Echipa Sevdas iti ridica si iti inapoiaza covoarele la tine acasa fara nici un efort din partea ta.

 

- Voucherul este valabil pentru 1 covor/mocheta/carpeta etc.  indiferent de marimea acestuia. Daca doresti sa cureti mai multe covoare achizitioneaza cate un voucher pentru fiecare.

 

- Un utilizator poate achiziţiona maxim 10 vouchere, si le poate folosii pe toate sau le poate face cadou.

INFORMATII SUPLIMENTARE

- Sevdas Cleaning va ofera de asemenea si urmatoarele servicii :

                         - Curatenie si intretinere apartamente si birouri(aspirarea, curatarea si intretinerea mobilierului pe exterior, spalareageamurilor, dezinfectarea grupurilor sanitare, tratarea cu solutiiprotectoare a lemnului si aluminiului, aerisire si odorizare);

                         - Curatenie dupa constructor(curatarea resturilor de vopsea dupa geamuri si suprafete din lemn,indepartarea petelor de mortar de pe pardoseli, aspirarea si spalareapardoselii, tratarea cu solutii protectoare pentru lemn, metal sisticla);

                         - Curatenie inainte si dupa evenimente (toate serviciile de curatenie la cererea clientului);

                         - Curatare interior autoturisme.

 

PARTENER:

Sevdas Cleaning:  -  Str. Ion Ratiu nr. 150

                                  -  Tel. 0767.708.314/ 0762.377.184/ 0729.656.175

                                  -  E-mail: office@sevdas-cleaning.ro

                                  -  Website: www.sevdas-cleaning.ro

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mytarget.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active