Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Experimenteaza amestecuri incendiare la Déjà Vu Cocktail-Bar! 5 RON pentru orice cocktail din meniu in singurul club rusesc din Bucuresti. Beneficiezi de 77% reducere la Déjà Vu Cocktail-Bar.

5 
Comanda

Valoare

22 Ron

Reducere

77%

Economisesti

17 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Experimenteaza amestecuri incendiare la Déjà Vu
 

Avantaje

  • Peste 150 de cocktailuri clasice si originale;
  • Cele mai neobisnuite moduri de a servi un cocktail – ai fost vreodata pe post de cocktail shaker sau ai baut cocktail cu capul in jos? La Déjà Vu totul este posibil!
  • Cele mai incendiare souri realizate de barmanii profesionisti;
  • Dansuri pana la rasarit de soare in ritmuri kazacioc.

 

 

Conditii Oferta

  • Cupon valabil pentru perioada: 05.04.2011 - 05.05.2011;
  • Valabil pentru tot meniul de cocktail;
  • O persoana poate achizitiona maxim 5 cupoane, dar poate utiliza doar 1 din ele, iar celelalte le poate face cadou;
  • Rezervari: 21 311 23 22, 0721 918 279;
  • Program: Luni - Duminica, ora 20.00 - 05.00;
  • Citeste Intrebari Frecvente

 

 

Pentru petrecaretii neobositi e-redus aduce o noua oferta incendiara: doar 5 RON pentru orice cocktail din meniu, in singurul club rusesc din Bucuresti - Déjà Vu Cocktail-Bar.Valoarea reala a cocktail-urilor este intre 15 si 30 RON.

Deschis in 2003, Déjà Vu a intrat imediat in “retetarul cluburilor de distractie totala” din Bucuresti, ca unul din cele mai incendiare si sexy cocktail bar-uri din capitala. La originea componentelor cocktail bar-lui Déjà Vu este amestecul perfect care garanteaza distractia maxima.Care este reteta acestuia?

Care este reteta distractie Déjà Vu?

Se amesteca imaginatia fara limite a celor mai buni barmani din Bucuresti, un meniu cu peste 150 de cocktail-uri clasice si originale, servite in cele mai neasteptate feluri, la care se adauga o portie de muzica veche si noua, mixate intr-un mod original de DJ si dansuri pana la epuizare in ritmuri kazacioc, chiar pe tejgheaua barului. Cand atmosfera se incinge, amestecul se toarna in pahare cat mai mari, se orneaza cu felii de distractie flambata si se serveste o noapte intreaga pana la rasaritul soarelui. Dupa ce vei “gusta” din cocktail-ul prezentat vei intelege de ce Déjà Vu este “bomba” petrecerilor incendiare si locul ideal pentru cei care prefera amestecurile tari si electrizante.

Atentie! Recomnadam ca amestecul Deja Vu sa fie preparat si servit cu dozele mentionate mai sus, schimbarea proportiilor sau dublarea acestora creeaza dependenta!

 
Alte oferte active