Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

EXFOLIERE, HIDRATARE si RELAXARE! Doar 35 lei in loc de 70 pentru Peeling Corporal + Masaj de Relaxare + Masaj Facial. BONUS: Masca de Fata, reducere de 50% numai la Silouette by Alexia!

35 
Comanda

Valoare

70 Ron

Reducere

50%

Economisesti

35 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
EXFOLIERE, HIDRATARE si RELAXARE! Doar 35 lei in l
 

-Voucherul este valabil doar in salonul Silouette by Alexia.

-Salonul se adreseaza exclusiv femeilor.

-Beneficiezi de tratamente de relaxare la cel mai mic pret:

-Peeling Corporal;

-Masaj de Relaxare;

-Masaj Facial;

-BONUS : Masca de Fata.

-Voucherul este valabil pana la data de 05.05.2011.

-In perioada 18.04 - 26.04 aprilie(saptamana mare) salonul este inchis

-Poti comanda mai multe vouchere, insa tu poti folosi doar unul, iar pe restul le poti face cadou.

-Rasfata-te cu oferta de azi creata special pentru tine!

-Este necesara o programare in prealabil la numarul de telefon 021.231.60.61

-Voucherul va fi printat si prezentat la salon in ziua efectuarii procedurii.

-Salon cu servicii profesionale, situat intr-o zona accesibila.


Alege salonul Silouette by Alexia

Folosim tehnologie de cea mai inalta performanta pentru a va satisface cererile intr-un mod cat mai profesional. Personalul angajat este atestat pentru folosirea aparatelor, care in urma unui control amanuntit au fost certificate de Ministerul Sanatatii si Cercetarii din Franta, pentru a nu mai fi nevoie sa se ajunga la bisturiu dar si pentru ai spijini pe oamenii bolnavi de obezitate.

Silouette by Alexia este locul ideal sa te simti frumoasa. Si cum sa faci asta daca nu cu un tratament “all inclusive” pentru corpul tau? Cu voucherul de azi beneficiezi de un pachet de relaxare la un pret de vis : Doar 35 lei in loc de 70 pentru Peeling Corporal + Masaj de Relaxare + Masaj Facial. BONUS : Masca de Fata, reducere de 50% numai la Silouette by Alexia! Garantat vei pleca acasa cu zambetul pe buze si o radiind de frumusete.

Peeling-ul corporal, cunoscut si sub denumirea de gomaj, este un tratament complet de purificare, detoxifiere, hranire si hidratare a epidermei. Peeling-ul corporal actioneaza mecanic si biologic (enzimatic) si ca un tratament anti-âge, precum si pentru tratarea problemelor de acnee, pigmentare, exces de sebum sau pori dilatati. Pentru un efect de relaxare peeling-ul corporal poate fi urmat de o sedinta de masaj. Masajul de relaxare inlatura in primul rand oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a sistemului endocrin, elimininand o serie de hormoni care induc starea de bine.

Pentru a avea un ten frumos, luminos si fara riduri, apelati cu cea mai mare incredere la masajul facial. Masajul facial ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si la vitalizarea muschilor pielosi.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mydeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active