Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

EXCLUSIV PENTRU BARBATI! 172 lei in loc de 690 lei pentru 6 sedinte de Electrostimulare, 3 sedinte FastSlim, 2 sedinte de impachetari Termocuverta, 4 sedinte de Drenaj Limfatic, 4 sedinte de Ultrasunete si o sedinta de terapie Stretching!

172 
Comanda

Valoare

690 Ron

Reducere

75%

Economisesti

518 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
EXCLUSIV PENTRU BARBATI! 172 lei in loc de 690 lei
 
Descriere oferta
Centru de Remodelare Corporala Glamour ofera o gama ultramoderna de tratamente sustinute de aparate de ultima generatie: masajul transdermic cu Dermocell, impachetari in Capsula Spa line cu raze infrarosii, electrostimulare cu 24 pad-combo, drenaj limfatic prin presoterapie, ultrasunete prin Ultrasono-Free, masaj prin suctiune cu vacuum Ultra-Fit.

Fiecare client este unic si beneficiaza de consultanta de specialitate inainte de alegerea unui tratament, pentru a-i concepe un program personalizat. La inceperea fiecarui tratament, se concepe fisa personala a fiecarui client in care se trec datele obtinute in urma evaluarii corporale.

Echipa Glamour este formata din fizioterapeuti si kinoterapeuti, care participa constant la traininguri special destinate tratamentelor din zona estetica. Centrul de Remodelare Corporala Glamour promoveaza si utilizeaza produsele naturale de cea mai buna calitate distribuite de Aseyda Cosmetic.

Beneficiile ofertei
La multi ani, BARBATE!

Ei bine, DA. Glamour s-a hotarat sa puna piciorul in prag, asa, barbateste si sa le spuna La multi ani! barbatilor in stilul sau caracteristic. Deci, din nou da, Glamour declara oficial joia ziua barbatului. Si, cum altfel sa sarbatorim o zi ca aceasta decat printr-un rasfat pe care doar barbatii speciali il primesc!

Doar 172 lei in loc de 690 lei pentru: 6 sedinte de Electrostimulare + 3 sedinte FastSlim + 2 sedinte de impachetari Termocuverta ( zona abdomen)+ 4 sedinte de Drenaj Limfatic + 4 sedinte de Ultrasunete + o sedinta de terapie Stretching + diagnoza!

Durata sedintelor:
Electrostimulare: 30 min.
FastSlim: 15 min.
Impachetari Termocuverta: 40 min.
Ultrasunete: 15 min.
Drenaj Limfatic: 40 min.
Masaj terapie Stretching: 30 min.

Domnii au rezervata o zi doar pentru ei! Programarile se pot face doar pentru zilele de Joi.
Termenii ofertei
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 90 de zile;
  • Programarea se face prin apel telefonic pentru fiecare zi de Joi a saptamanii;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim cinci vouchere, insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active