Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Eficient si natural, bun si pentru relaxare! elimina celulita si scapa de stress cu ajutorul masajului! alege 5 sau 8 sedinte de masaj anticelulitic sau relaxare, 30 minute sedinta. vino la centru de sanatate ama-bios!

79 
Comanda

Valoare

175 Ron

Reducere

55%

Economisesti

96 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Eficient si natural, bun si pentru relaxare! elimi
 
Descriere oferta

  Alege cea mai sigura si eficienta metoda pentru remodelarea si eliminare a celulitei si  stresului, relaxare musculara si stimularea circulatiei -  MASAJUL! Tehnica desavarsita prin mii de ani de practica, si apreciata in toate culturile lumii te va ajuta sa iti regasesti linistea si echilibrul, sa uiti de grijile cotidiene si sa iti redescoperi silueta perfecta!

  Masajul anticelulitic realizat prin tehnici speciale, are rezultate extrem de bune in combaterea celulitei, tonifiere si remodelare corporala! Activand circulatia sangelui si dizlocand nodulii celulitici, si elimina aspectul de coaja de portocala.

  Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Centrul de Sanatate Ama-Bios, in zona B-dul Sincai - Metrou Timpuri Noi.

  280 Lei99Leipentru 8 sedinte masaj relaxare/anticelulitic, 30 min/sed
  175 Lei79Leipentru 5 sedinte masaj relaxare/anticelulitic, 30 min/sed

   


  Centrul de Sanatate Ama-Bios te invita sa iti redescoperi starea de bine, echilibrul si vitalitatea cu o gama variata de servicii medicale si de relaxare! Amplasat central – Metrou Tineretului, centrul te asteapta cu o atmosfera relaxanta si personal extreme de amabil, si cu standarde inalte la nivelul calitatii serviciilor oferite si igienei!

  Cu o experienta de peste 10 ani in masaj medical, echipa Ama Bios detine diplome acreditate la nivel international de Ministerul Sanatatii si Educatiei.

Este necesara programare telefonica.

Poti utiliza personal 1 voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Valabilitate voucher: 20 de zile din momentul achizitiei pentru activare, ulterior 1 luna pentru efectuarea sedintelor.

Clientii au dreptul la o singura reprogramare, fara penalizari.
Daca intervine a doua reprogramare / anulare (cu mai putin de 48ore fata de ora programarii), sedinta se va considera efectuata, iar contravaluarea serviciului nu mai poate fi returnata.

Program: L-V 08:00-21:00 S: 08:00-16:00

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828742

Voucherul este valabil pana pe 25.01.2018

 


Centrul de Sanatate Ama-Bios

Numar de telefon: 0317828742

http://www.izzyreduceri.rp
Bulevardul Gheorghe Sincai 15B, reper vis a vis caminele studentesti Nicolae Titulescu
Bucuresti, Bucuresti
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active