Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Doneaza pentru tinerii cu dezabilitati! doneaza 5 ron pentru tinerii cu dezabilitati intelectuale si primeste in dar zeci de zambete si o felicitare realizata manual de aceste persoane care isi doresc sa fie parte a societatii, doresc sa fie utili.

5 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doneaza pentru tinerii cu dezabilitati! doneaza 5
 
Descriere oferta
Doneaza 5 RON pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale si primeste in dar zeci de zambete si felicitare realizata manual de aceste persoane care isi doresc sa fie parte a societatii, isi doresc sa fie utili.

Din mainile tinerilor, cu migala si multa vointa, prind viata obiecte unicat care le pun in valoare abilitatile si dovedesc ca pot sa-si depaseasca dizabilitatile! Donand 5 RON vei primi in dar felicitare realizata manual de tinerii cu dizabilitati, in atelierul de creatie al asociatiei ALTERNATIVA 2003. Astfel vei contribui la sustinerea si dezvoltarea programelor si activitatilor de educare, socializare si profesionalizare in care sunt inclusi acestia si vei da posibilitatea cresterii numarului de beneficiari ai serviciilor asociatiei.

Produsele pe care le creaza tinerii cu dizabilitati sunt intr-adevar fascinante si sunt realizate cu profesionalism si cu mult suflet. Obiecte din lut, felicitari, aranjamente din flori naturale uscate, cosuri, coronite, obiecte de podoaba, decoratiuni de sezon; sunt cateva din seria de produse pe care aceste persoane au invatat sa le creeze datorita programelor desfasurate de asociatia AlTERNATIVA 2003.

Donand 5 RON le dai sansa de integrare, sansa de a se simti utili!

Asociatia ALTERNATIVA 2003 este organizatie nonguvernamentala, nonprofit, care promoveaza serviciile alternative in domeniul integrarii sociale a tinerilor cu dizabilitati intelectuale, cu respectarea drepturilor individuale ale acestora si oferirea de servicii concrete de recuperare, educare si profesionalizare.

Asociatia ALTERNATIVA 2003 isi desfasoara activitatea si programele in 3 centre:

-          Centrul de Zi – este alternativa de pregatire educationala pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale. Pregatirea este realizata dupa programe individualizate si sunt acordate gratuit, ca si serviciile complementare de recuperare (kinetoterapie, consiliere psihologica), de stimulare complexa si initiere pe computer, activitati gospodaresti si recreative. Tinerii au asigurate masa zilnica si transportul.

-          Centrul de Gazduire Temporara( de Respiro) - reprezinta un mod concret de sprijin si un moment de respirpentru familiile persoanelor cu dizabilitati cand acestea nu mai au timp pentru ele sau pentru alte responsabilitati personale si acordarea in acelasi timp de servicii sociale tinerilor cu dizabilitati intelectuale, menite sa-i sustina in dezvoltarea abilitatilor lor de viata independenta.

-           Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala – are ca scop dezvoltarea abilitatilor de munca a tinerilor cu dizabilitati, calificarea acestora in meseria de modelator in ceramica si facilitarea  accesului lor pe piata muncii.

-          Organizatia este acreditata de Ministerul Muncii si are parteneriate stabile cu institutii de baza ale statului: Directia Generala de Asistenta Sociala Sector 1, Primaria sector 2, Ministerul Muncii, Scoala Speciala nr. 10, AMOFM.

Sumele virate prin e-redus.rcatre Asociatia ALTERNATIVA 2003 vor intra in contul RO 84 RNCB 0080 0620 9687 0007 deschis la BCR - sucursala Sala Palatului in vederea strangerii sumei necesare pentru construirea unei locuinte protejate pentru tinerii beneficiari cu dizabilitati intelectuale.

Datele Asociatiei ALTERNATIVA 2003:

Asociatia ALTERNATIVA 2003 este inregistrata in Registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 18/PJ/08.01.2003

Codul de inregistrare fiscala (C.F.) 15 22 16 20

Cont RO 84 RNCB 0080 0620 9687 0007

Banca Comerciala a Romaniei - sucursala Sala Palatului

Tel./Fax:0216682027

Mobil: 0735.533.605

Email: alternativa2003romania@yahoo.com

Site: www.alternativa2003.ro

Avantaje

 • Asociatia ALTERNATIVA 2003 promoveaza serviciile alternative in domeniul integrarii sociale a tinerilor cu dezabilitati intelectuale prin oferirea de servicii concrete de recuperare, educare si profesionalizare;
 • Cu doar 5 RON contribui la sustinerea programelor si activitatilor de educare, socializare si profesionalizare pentru tinerii cu dezabilitati;
 • Vei contribui la dezvoltarea altor programe dedicate persoanelor cu dezabilitati;
 • Vei contribui la marirea numarului de beneficiari al programelor de recuperare, educare si profesionalizare;
 • Donand 5 RON le dai sansa de integrare, sansa de a se simti utili!

Conditii Oferta

 • Beneficiarul donatiei tale este asociatia Alternativa 2003;
 • Comisionul de tranzactionare este suportat de e-redus;
 • Poti achizitiona un numar nelimitat de cupoane in functie de donatia pe care doresti sa faci;
 • Va rugam sa specificati din timp modelul de felicitare dorit pentru a putea fi personalizata sau creata pentru ocazii speciale;
 • Pentru informatii si detalii va rugam sa contactati la numarul de telefon: 021.668.20.27, 0735.533.605 persoana de contact Mihaela Neagu; Email: alternativa2003romania@yahoo.com;
 • Felicitarea  se va ridica de la atelier, Str. Fortunei nr. 5, sector 1, Bucuresti;
 • Pentru mai multe detalii despre asociatia Alternativa 2003 vizitati www.alternativa2003.ro
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul e-redus.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active