Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Doar 99 ron in loc de 300 ron pentru spalat tapiterie completa + spalat exterior + spalat interior + ceara lichida + tratament anvelope la luxury wash!

99 
Comanda

Valoare

300 Ron

Reducere

67%

Economisesti

201 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 99 ron in loc de 300 ron pentru spalat tapite
 
Descriere oferta
Luxury Wash a fost infiintata in anul 2002 cu obiectivul de a propune un nou mod de a spala autoturismul cu detergenti ecologici italieni marca Kimicar pe piata din Romania.Recomandam si explicam ce inseamna adevaratele produse ecologice, cat de importante sunt, cat de mult protejeaza natura si sanatatea utilizatorilor acestora. Produsele pe care le folosim sunt detergenti auto, detergenti fara fosfati, spuma activa, cosmetice auto, spalatorii auto, sampon auto, detergenti HoReCa, detergenti fara frecare.
Termenii ofertei
Voucherul este valabil 30 de zile, pana la 19 septembrie 2011Poti cumpara sau poti face cadou oricate vouchere dorestiDupa achizitionarea voucherului, este necesara programare telefonica la numarul 0724 721 015Program spalatorie auto:Luni - Duminica: 08:00 - 20:00Te asteptam!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.gogetit.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active