Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 74,9 lei pentru aplicare gene false fir cu fir la domiciliul clientului! Reducere 61%!

79 
Comanda

Valoare

190 Ron

Reducere

58%

Economisesti

111 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 74,9 lei pentru aplicare gene false fir cu fi
 

Valabilitatea ofertei: 45 de zile de la achiziţionarea voucherului.

Câte vouchere pot folosi: Un client poate folosi 1 sau 2 vouchere, restul le poate oferi cadou. .

Contact: 0741.137.712 pentru programări.

Descrierea ofertei:

Privirile misterioase aruncate pe sub clipiri jucăuşe de gene dese, pline de feminitate, se află cu siguranţă pe lista trucurilor de seducţie ale oricărei femei. Mai mult, observaţiile bărbaţilor care fac referire la nişte ochi de neuitat au stat întotdeauna în topul celor mai “râvnite” complimente pe care femeile adoră să le audă. Din acest motiv, genele scurte, rare, inexpresive şi atât de comune au devenit, în timp, un motiv real de complex pentru reprezentantele sexului frumos care ştiu că frumuseţea se ascunde în cele mai subtile detalii.

Extensiile de gene, cea mai recentă inovaţie când vine vorba de frumuseţe la Hollywood, sunt un mod subtil de a lungi şi îndesi genele tale naturale. Metoda de aplicare este sigură şi igienică. Genele sunt semi-permanente şi au o durată de 2-3 luni, în funcţie de ciclul de viaţă al genelor tale naturale. Sunt rezistente la apă, la duş, la transpiraţie, atunci când înotaţi, la plajă sau la lacrimi, nu se rup nici chiar atunci când dormiţi. Este necesar ca extensiile de gene să fie aplicate de către un stilist sau un specialist. Acest aspect asigură montarea corectă şi durabilitatea extensiilor de gene.

Acum nu numai frumuseţile hollywoodiene se pot bucura de acest artificiu, pentru că iDeals îţi aduce acasă expertul în aplicarea genelor. Şi beneficiezi de o reducere de 61%, deci plăteşti doar 74,9 lei. Tot ce trebuie să faci este să intri în posesia unui voucher de reducere pentru această ofertă, apoi să suni pentru a te programa, şi să aştepţi specialistul din cadrul Salonului Profesional Gene False.

Aplicarea durează aproximativ 2 ore. Este recomandată întreţinerea genelor (reumplerea) o dată la aproximativ 2-4 săptămâni. Extensiile de gene se îndepărtează numai de către specialist cu o soluţie specială.

 

Optaţi pentru o privire seducătoare, cu gene lungi şi arcuite!

Date de contact "Salon Profesional Gene False"

Adresa: Bucuresti

Telefon: 0741.137.712

Adresa e-mail: -

Website: -

 

 

 
Alte oferte active