Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 66 lei: 10 sedinte electrotimulare 30" + 2 impachetari cu paprika sau scortisoara la Salon Cruella - zona Unirii

66 
Comanda

Valoare

330 Ron

Reducere

80%

Economisesti

264 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 66 lei: 10 sedinte electrotimulare 30
 

Termeni voucher:

Voucher-ul se poate folosi in termen de 60 de zile dupa achizitionarea lui. Un client poate achizitiona mai multe cupoane, dar poate folosi maxim unul, iar restul le poate darui. Este necesara programarea telefonica la numarul de telefon: 0769.376.109.

Descrierea ofertei:

iDeals te ajuta sa scapi de celulita! Ai acum 10 sedinte de electrostimulare (30 minute) + 2 sedinte de impachetari (paprika sau scortisoara) la doar 66 de lei!

Profita de aceasta reducere, pentru a scapa de cel mai mare dusman al femeilor: celulita!

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta procedura sigura si simpla de stimulare a muschilor.  Aceasta stimulare creaza cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Aparatul de electrostimulare este dotat cu 24 de electrozi ce se monteaza pe diverse zone ale corpului - coapse, solduri, fese, abdomen, bust si brate. Programele se selecteaza in functie de dorintele si nevoile de remodelare ale clientelor: slabire, tonifiere, anticelulita, fermitate bust, fast slim. Avantajul este ca se lucreaza mai multe grupe de muschi in acelasi timp, iar fiecare persoana isi regleaza intensitatea electrozilor in functie de preferinta.

30 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4 ore de gimnastica fara intrerupere.

Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un regim disociat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic se fac de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reducatoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita ce dureaza intreaga zi.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ideals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active